Ексклюзиви
вівторок, 02 лютого 2016 07:25

"Руслана і Людмилу" озвучуватимуть голлівудські зірки

$5 млн коштує повнометражний мультфільм "Руслан і Людмила". Робота над 3Д-картиною триває на київській студії "Анімаград".

За сюжетом, мандрівний артист Руслан знайомиться з донькою князя Людмилою. Молоді люди закохуються. Але дівчину викрадає підступний чаклун Чорномор. У злочині звинувачують Руслана. Він тікає з в'язниці й рушає на пошуки коханої. В основі сценарію — поема класика російської літератури Олександра Пушкіна.

— Наш глядач піде в кінотеатр на нове прочитання відомої казки. А для закордонного глядача фільм називатиметься "Викрадена принцеса", — розповідає продюсер Єгор Олесов, 35 років. Нещодавно він повернувся із США, де представляв свій проект на міжнародному кіноринку.

— Рівень нашої анімації вразив зарубіжних партнерів.

Мультик робимо за найновішими комп'ютерними технологіями. Характери, жарти допомогли розробити голлівудські консультанти. Ми збираємося виходити на ринки одразу в усіх куточках світу. Зніматимемо англійською. Для озвучування персонажів ведемо переговори з агентами голлівудських зірок. Буде багато пісень під ­живий оркестр. В Україні стрічку ­дублюватимуть наші актори.

Прем'єра повнометражного 3Д-мультфільму запланована на 2017 рік. Студія "Анімаград" також збирається зняти анімаційні фільми "Мавка. Лісова пісня", "Робінзон" і "Роксолана".

Зараз ви читаєте новину «"Руслана і Людмилу" озвучуватимуть голлівудські зірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути