понеділок, 28 грудня 2009 18:48

Рік Білого Тигра українські зірки зустрінуть на Майдані

Автор: фото: Андрій ПЕТРОВ
  Співачка Тіна Кароль зустрічатиме Новий рік на майдані Незалежності в Києві
Співачка Тіна Кароль зустрічатиме Новий рік на майдані Незалежності в Києві

Учасники мистецької акції "З Україною в серці" роблять новорічний подарунок — концерт у Києві на майдані Незалежності. Зустріти рік Білого Тигра разом запрошують Потап і Настя Каменських, Олександр Пономарьов, Тіна Кароль, Ані Лорак, Наталя Могилевська, Дантес та Олєйнік, Ірина Білик, Руслана, Влад Цвєтаєв, а також гурти ТНМК, "Друга Ріка", "Реал О", XS.

Святкування розпочнеться 31 грудня о 22.00 і триватиме до другої ночі 1 січня. Буде багато гарних пісень, феєрверк, новорічний годинник і привітання від прем"єр-міністра Юлії Тимошенко. Тобто звичні атрибути свята.

— Для артиста це гарна прикмета — працювати на Новий рік. Адже недаремно кажуть: як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш. У Новорічну ніч у мене буде кілька концертів, — говорить Тіна Кароль. Різдво співачка зустріне у колі сім"ї — цю родинну традицію підтримують десятиліттями.

Для року Білого Тигра, або ТигрЮлі, відмовився від своїх принципів Олександр Пономарьов:

— Я на Новий рік не працював вже років десять: відмовлявся, як не вмовляли і що не пропонували. Але ситуація в країні потребує того, щоб у Новорічну ніч бути на майдані Незалежності з нашим народом. Знаю також, що з нами на Майдані зустрічатиме рік Білого Тигра й Юлія Тимошенко.

Більшість артистів, що виступатимуть на Майдані, мають замовлення на Новорічну ніч, проте заради свята у самому серці України змінили свої графіки. Зустріти Новий, 2010 рік у компанії зірок може кожен охочий. А якщо не вдасться потрапити на Майдан, прямий зв"язок із головною ялинкою країни можна тримати через телеканал М1.

Зараз ви читаєте новину «Рік Білого Тигра українські зірки зустрінуть на Майдані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути