пʼятниця, 18 червня 2010 05:46

Провісниця матінка Віолетта нагороджена орденом Святого Пантелеймона

 

У газетних і телевізійних рекламах дедалі частіше можна побачити об"яву: "Знімаю порчу, пристріт, вінець безшлюбності". Багато людей лякаються таких оголошень. Інші вважають цілителів пережитком минулого.

— Таке ставлення у людей викликала велика кількість аферистів серед знахарів і гадалок, — розповідає провісниця матінка Віолетта. — А скептицизм молоді пояснити ще простіше – ті, хто лише стоїть на порозі життя, вважають, що зможуть здолати всі проблеми і труднощі самі. Вони хочуть виглядати незалежнішими, ніж є насправді. Гадають, що їм ніколи не доведеться звернутися по допомогу до досвідченої людини, яка розуміється на людських душах. Але в кожного в житті настають такі часи, коли необхідність підтримки пересилює бажання виглядати самовпевнено. Тоді, зневірені та втомлені, люди приходять до мене.

Іноді лікарі бачать, що за допомогою аналізів та обстежень вони не можуть знайти причини хвороби і зарадити людині, яка тане на очах. Тоді вони самі радять звертатися до цілителів. За здатність вилікувати хвороби душі, які згодом стають хворобами тіла, Віолетта була нагороджена орденом Святого Пантелеймона.

За декілька сеансів цілителька допомагає позбутися того, що люди іноді роками не можуть подолати самостійно. Вона навчає, як набратися сил, акумулювати енергію, куди її варто спрямувати, як захистити себе від втручання негативу.

— Порча, пристріт – це поняття, які по-простому пояснюють негативні явища нашої аури. Якщо людині погрожують або, навпаки, кажуть компліменти, в яких вона відчуває заздрість. Це все погано відбивається на її енергетиці. Особливо, якщо побажання зла робить людина сильна, наприклад, чаклун чи відьма. Їм навіть не треба навіть виголошувати прокляття – достатньо тільки подивитися. Від того холодного погляду можна здригнутися, — розповідає цілителька. Іноді порчу передають не зі зла. Просто витягують із хворої людини негатив і пускають його по вітру. На кого цей вітер подує, на того хвороба і перейде. Негатив так само можна "записати" на будь-який предмет, наприклад, голку чи кільце.

— Якщо відчуваєте, що вас можуть зурочити, читайте молитву. Будь-яку. Вона ставить "стінку" між вами і людиною, яка заздрить і хоче вам зла. Після треба змити лице освяченою водою тричі, вимити руки, а воду виплеснути за поріг хати, — ділиться досвідом Віолетта. На її думку, найбільше шансів захиститися у тих, чиє серце сповнюють позитивні емоції – щастя, добро, любов. Це найкращий захист, який важко пробити навіть дуже сильному чаклуну.

Найкращий захист у тих, чиє серце сповнюють позитивні емоції — щастя, любов, добро

— Вінець безшлюбності також трапляється у людей із поганою енергетикою. Вважають, що він буває лише у жінок. Але скільки чоловіків до мене зверталися з проханням зняти цей вінець! Багато з них вважали себе затятими холостяками, доки не зрозуміли, що без жіночого тепла їм погано і самотньо. А знайти достойну супутницю життя в них чомусь не виходить, — усміхається знахарка. Вона пояснює, що у багатьох людей з дитинства у мозку записані стереотипи "нікому не можна довіряти" чи "не з моїм щастям", "та що у мене доброго взагалі може відбутися?" Коли людина їх виголошує, вона сама відштовхує від себе свою долю. Або через песимізм просто не помічає шансів улаштувати життя, які з"являються навколо постійно.

— Коли очікуєте поганого, ви його і отримуєте. Іноді люди жаліються на своє оточення. Наприклад, одній жінці сказала, що поруч з нею постійно є її майбутній чоловік. А вона мені відповідає: та де ж він? Навколо мене самі дурні. Я їй порадила придивитися до людей краще, помічати їх добрі риси. Жінка працювала над собою і зрештою ніби прозріла – побачила, хто її суджений. Він також відчув її позитивні вібрації. Подружжя вже три роки разом, — говорить знахарка.

— Іноді нездатність довгий час знайти свою долю примушує жінок припускатися помилок. Наприклад, виходити за нелюбів, до котрих відчувають лише жалість. Це відчуття гнітить, заважає розірвати стосунки, які лише обтяжують.

До Віолетти звертаються жінки, від яких пішли чоловіки. Вона проводить відповідний ритуал, і сім"ї возз"єднуються.

Щоб життя текло, як річка, яка безболісно оминає всі перепони, Віолетта радить дотримуватися деяких правил.

— Приймайте все, як є. Ніколи не нарікайте на Бога. Не тримайтеся за те, що вам шкодить. Звільніться від зайвого. Де втратите, там знайдете. Ніколи не порівнюйте себе з іншими. Щовечора перед сном спустошуйте ваш розум і кишені одягу. Перед сном простіть усіх поіменно, хто зашкодив вам у цей день. Коли розчісуєтеся — намагайтеся ні з ким не розмовляти. Бо це перериває потік чарівної сили, якою ви заряджаєтеся у процесі. І, зрештою, позбудьтеся жертовності. Цей світ повен можливостей. Не жалійтеся, живіть у гармонії зі всім, що вас оточує.


Аби потрапити на сеанси, телефонуйте:

(044) 455 45 46, (044) 233 96 90,

(063) 233 96 90, (067) 117 18 65

Станція метро Республіканський стадіон

Зараз ви читаєте новину «Провісниця матінка Віолетта нагороджена орденом Святого Пантелеймона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути