Ексклюзиви
вівторок, 07 березня 2017 00:10

Павло Зібров знявся в ролі таксиста

Автор: ФОТО З САЙТА www.mamahohotala.ua
  Співак Павло Зібров у комедії ”Інфоголік” зіграв мага, який підробляє таксистом. В одній зі сцен викачує хворобу вареним яйцем. Попросив після зйомок з’їсти його, бо зголоднів
Співак Павло Зібров у комедії ”Інфоголік” зіграв мага, який підробляє таксистом. В одній зі сцен викачує хворобу вареним яйцем. Попросив після зйомок з’їсти його, бо зголоднів

— Сеня, роздуплися нарешті. Зі мною відбувається якась адська хрінь. Я читаю новини, а вони збуваються. От мій шеф захворів Еболою, — каже головний герой комедії "Інфоголік" Максим своєму другу.

Максим шукає бізнес-ідеї і продає їх на Захід. Він настільки зосереджений на роботі в інтернеті, що не помічає нічого навколо. Його дружина вагітніє і не може це йому сказати. Намагається, але Максим весь час сидить у телефоні. За це отримує прокляття. З цієї миті все, що він бачить у новинній стрічці, стає дійсністю.

"Інфоголік" — дебютний фільм студії "Мамахохотала". До цього знімали лише телевізійні гумористичні шоу. Герої стрічки говорять українською і російською.

— Мова — не показник поганої чи хорошої людини. Сподіваюся, що з часом ми всі зможемо спілкуватись українською, але зараз реалії інші. В одній сім'ї чоловік і жінка часто спілкуються різними мовами, — каже Євген Янович, 25 років. Він автор сценарію та виконавець головної ролі в "Інфоголіку".

— Ми не закликаємо відмовитися від смартфонів. Просто треба навчитися використовувати щоденний потік інформації в розумних цілях. У сучасному світі є свої плюси. Сидячи на дивані, ти можеш бачити людину в Лондоні. Проблема в тому, що часто ми проводимо час в інтернеті безглуздо, — продовжує Янович.

Ведучого новин зіграв шоумен Тимур Мірошніченко, 30 років. У фільмі спророкував, що вестиме цьогорічне Євробачення в Києві.

Бюджет "Інфоголіка" — 4 млн грн. Економили на приміщеннях. Знімали офіс у компанії друзів, а квартиру — вдома у режисера. Там не було гарячої води. Головний герой для кадру був змушений митися 2 год. під холодним душем. Пару на стінах створили з допомогою електронної сигарети.

Співак Павло Зібров, 59 років, зіграв у "Інфоголіку" мага, який знімає порчу, викачує яйцем хвороби. Коли не вистачає грошей, підробляє таксистом і тамадою на весіллях.

— На майданчику поводилися зі мною просто на найвищому рівні. Ну так, іноді трохи мерз. Але пляшкою виправляли ситуацію. Отримав гонорар в українських гривнях і витратив його на дружину. Ще й пісню про Марину в фільмі заспівав, — розповідає Павло Зібров.

У прокаті комедія "Інфоголік" іде з 2 березня.

Зараз ви читаєте новину «Павло Зібров знявся в ролі таксиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути