Ексклюзиви
вівторок, 18 грудня 2007 15:49

Панк-гурт Qarpa презентував альбом "In Жир"

У п"ятницю в київському клубі "Хліб" відбулася презентація альбому "In Жир" івано-франківського панк-гурту Qarpa (колишні "Фактично самі"). У ньому співає письменниця й телеведуча каналу "МTV-Україна" Ірена Карпа, 27 років.

Цього року це другий диску групи. Праця над ним тривала протягом весни й літа. На диску 13 пісень.

Одну з них "Клей" для колег написав лідер "Скрябіна" Андрій Кузьменко. У пісні "Леді Ду" разом з Карпою співає вокаліст "Тартака" Сашко Положинський.

— Пісню "Очі" хочу заспівати з Олександром Пономарьовим, — зізнається фронтвумен "Qarpa". — Цю мрію несу крізь буремне життя ще з восьмого класу. Якщо не вийде, на худой канєц, з народним артистом України Ніколаєм Басковим.

Через присутність у текстах групи ненормативної лексики, творчість Qarpa рідко можна почути по телебаченню чи радіо.

— У пісні "Без Мене" про хлопчика в порваному светрику слова "сука" і "падлюка" в радіоверсії замінено на "пупсік" і "мачо". На відміну від оригіналу приспів звучатиме "Що ж ти, пупсік, мене не любиш, так і треба тобі, мій мачо!", — продовжує Карпа.

Наступного року на підтримку альбому "In Жир" гурт Qarpa збирається організувати всеукраїнське турне.

— Це буде справжнє панк-шоу з дівками-цицьками, членами з пап"є-маше, м"ясорубками з сирими овочами та маленьким поні, — додає Ірен.

— Раніше я був фанатом рок-музики, тепер я їй не співпереживаю. Але спостерігати за Іреною Карпою на сцені мені цікаво, — ділиться 23-річний письменник Любко Дереш зі Львова. — Виступи її групи проходять завжди емоційно, провокативно. Виступає Ірен багато, і це не не може потім не впливати на енергетику її літературних текстів.

Зараз ви читаєте новину «Панк-гурт Qarpa презентував альбом "In Жир"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути