понеділок, 15 січня 2007 17:50

Олексій Панін знявся у серіалі "Ангел-охоронець"

Зйомки 200-серійного фільму "Ангел-охоронець" тривають із вересня в Алушті та у київському передмісті Бортничі. Над стрічкою, на замовлення компаній "Київтелефільм" та "Стар Медіа", працює столичний режисер сербського походження Бата Недич.

Головного героя, боксера Івана, грає московський актор Анатолій Руденко, 25 років. Спочатку він підбиває клинці до героїні російської актриси Жанни Еппле. Але її з-під носа в Івана забирає герой 29-річного російського актора Олексія Паніна, теж боксер. Іван знаходить собі роботу охоронця маєтку. Цим будинком володіє красива жінка, яку нещодавно чоловік зрадив із покоївкою. Власницю маєтку грає  актриса Дар"я Повереннова, 34 роки. Зрадливого чоловіка — Владислав Демченко, 40 років.

— Пісяти хочеться, але до туалету йти далеко, доведеться терпіти, — каже Панін.

Ми стоїмо в коридорі студії. Термометр на стіні показує +13°С. Панін чекає на зйомку і кутається в червоний махровий халат. На ньому чорні черевики-боксерки, білі гетри та червоні труси. На білу футболку натягнута червона майка.

— Я завжди перед зйомкою від хвилювання до вбиральні хочу, — жартує. — А за виставу можу разів п"ять збігати, — закурює легкі "Мальборо".

Готуються фільмувати епізод, де Панін битиметься з Руденком. За сценарієм, у них боксерський поєдинок.

У житті доводилось битися? — питаю Паніна.

— У дитинстві, як і всім. А зараз навіть у неспокійних районах мене випити всі запрошують — упізнають. І битися ніхто не лізе.

Поруч із Олексієм стоїть його дівчина — шатенка в сірій куртці.

Він худий — соромиться

— Я — начинающая актриса, — відрекомендувалася.

Панін каже, що вони винаймають квартиру на вулиці Шота Руставелі. А їсти ходять до ресторану поряд із торговельним центром "Мандарин".

— Знімаємося весь день, — продовжує. — Вільний час іде на сон. На "погуляти Києвом" не вистачає. Та й зі своїм улюбленим режисером Романом Балаяном теж ніяк не побачуся.

Два роки тому Олексій знявся у фільмі Балаяна "Ніч світла".

— Мені зателефонував другий режисер цього фільму, — згадує, — запропонував приїхати познайомитися з Романом Гургеновичем. Але з Балаяном ми говорили десять хвилин. Він здивувався: "Навіщо тебе викликали? Твоєму ж персонажу 42 роки". Але за два тижні режисер переписав сценарій спеціально для мене. Зніматися було весело. Хряпнеш з Балаяном по текілі і йдеш на знімальний майданчик. Стримуєшся, щоб не засміятись. А Роман Гургенович сидить і на тебе уважно так дивиться, усміхається. Бата Недич, хоч і не п"є, але теж хороший мужик.

Як до ролей готуєтеся?

— Як Бог дасть. Зі сценарієм хоч спи — якщо не виходить роль, значить, не виходить. Хтось із відомих запитав у геніального артиста Павла Луспекаєва, як він працює над роллю. Той якраз сидів вдома, гриз насіння й одним оком дивився в сценарій. І врешті відповів: "Понти все це. Слова треба вивчити".

Зізнається, що не мав ролей у серіалах, які йому потім було б цікаво дивитися.

— Незабаром вийде десятисерійний фільм "Москва не сразу строилась" Мурада Ібрагімбекова, — веде далі. — Його із задоволенням перегляну. Це — варіація на тему "Москва слезам не верит". Тільки в головних ролях троє хлопців. Вони приїжджають до Москви подавати документи до ВДІКу. Але вступає лише один. Я граю міліціонера, який мріяв стати кінооператором.

Паніна кличуть до павільйону.

— Актор попросив, щоб на знімальному майданчику було якнайменше людей, — загороджує вхід журналістам адміністратор Сергій. — Він худий — соромиться. Розумієте?

Прем"єра серіалу "Ангел-охоронець" відбудеться 29 січня на каналі "1+1".

Зараз ви читаєте новину «Олексій Панін знявся у серіалі "Ангел-охоронець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути