вівторок, 03 липня 2018 00:30

Олег Винник дасть безкоштовний концерт

Олег Винник дасть безкоштовний концерт
У перший день музичного фестивалю "Атлас Вікенд" Винник презентує спеціальну рок-програму Фото: Караван историй

— Ще недавно Олега Винника вважали героєм зрілих жінок із розбитими серцями. Але за рік він перетворився на культового персонажа серед молоді, — каже музичний журналіст Філ Пухарєв, 26 років.

У перший день музичного фестивалю "Атлас Вікенд" Винник презентує спеціальну рок-програму. Вхід буде безкоштовний. Фестиваль триватиме з 3 по 8 липня в Національному експоцентрі Виставка досягнень народного господарства у Києві.

— Організатори продовжили традицію запрошувати на фестиваль народних героїв, — говорить. — Торік безкоштовний день очолила Вєрка Сердючка. На виступ прийшли 135 тисяч слухачів.

Також на "Атласі" виступатимуть українські виконавці Таяна, Монатік, Арсен Мірзоян, Сергій Бабкін, Піанобой. Декого з них частіше можна побачити на телеекранах, ніж на концертах просто неба.

Наживо варто почути гурт "Вів'єн Морт" із вокалісткою Даніелою Заюшкіною. Їхні пісні мелодійні, мають хороші тексти. Взимку гурт випустив альбом "Досвід". Він став одним із найпомітніших музичних робіт цього року.

Усього на "Атлас Вікенд" виступлять понад 150 артистів. Для них обладнають сім сцен.

— Із закордонних зірок запросили електронний дует "Кемікал Бразерс", — розповідає радіоведучий і креативний директор фестивалю 44-річний Владислав Фісун. — Їхні виступи — це справжня вистава. Роблять світлове шоу, виносять на сцену масштабні декорації. Кілька років тому виступали з двома чотириметровими роботами, які рухалися і світилися. Буде голландський діджей Мартін Гаррікс, 22 роки. Зараз він — номер один у світі. За допомогою сучасних пристроїв виконує музику наживо.

Виступить американська співачка з італійським корінням Ел Пі. Її справжнє ім'я — Лаура Перґоліцці. Торік двічі співала в Києві. На обидва шоу глядачі розкупили квитки.

Фестиваль "Атлас Вікенд" цього літа відбудеться вчетверте.

Зараз ви читаєте новину «Олег Винник дасть безкоштовний концерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути