вівторок, 13 березня 2018 07:15

Назвали найгірші стрічки року

Назвали найгірші стрічки року

Найгіршим фільмом минулого року ­назвали повнометражну анімаційну стрічку "Емоджі муві".

Мультик отримав "Золоту малину". Приз 38 років вручають за кінопровали. Церемонія антипремії відбувається за добу до "Оскара".

— "Емоджі муві" також відзначили за найгіршу режисуру і сценарій, — розповідає культурний оглядач Олена Чіченіна, 31 рік.

— Події відбуваються всередині смартфона, населеного істотами-смайлами. Вони відповідають за вираження емоцій користувача мобільного приладу. Для емоджі найбільша радість — бути обраною при відправленні повідомлення. Кожна з них унікальна й відображає лише один стан. Головний герой, емоджі на ім'я Джин, передає одразу кілька емоцій. Тому його можуть зрозуміти неправильно. Джин хоче бути, як усі. Для цього вирушає в небезпечну подорож програмами телефона.

Глядацькі рейтинги мультфільму були ганебно низькими. Дійсно хорошу ідею автори не змогли грамотно втілити. Команда не впоралася на рівні ремесла. У прокат виходить купа мультиків зі схематичними сюжетами, які подобаються глядачам. Творці "Емоджі муві" цього не досягли.

За найгірше продовження "Золоту малину" отримала третя частина еротичної драми "П'ятдесят відтінків темряви".

— Фільму перепало на горіхи значно менше, ніж першій частині, — продовжує Олена Чіченіна.

— Хай як глумляться над ним, а своїх фанатів не розгубить. В останній частині взагалі нічого не відбувається. Нема потреби в сюжеті, бо можна показати красиву картинку. Дівчина відхопила багатого красунчика і тепер крутить ним. А він робить усе, що вона просить. Багато жінок у захваті від усіх частин трилогії, просто соромляться про це на людях говорити.

Засновники "Золотої малини" цього року для комедійного бойовика "Рятівники Малібу" вигадали нову номінацію.

— Називається "Так погано, що аж добре". Це як із деяким українським кіно — така нісенітниця на екрані відбувається, що просто починаєш отримувати задоволення. Тому якщо любите добре пореготати — дивіться цей фільм. Але бажано з великою компа­нією, і випийте чогось міцного. Продюсер "Рятувальників Малібу" Дуейн Джонсон не лише забрав свою статуетку, а й публічно подякував організаторам "Золотої малини". Хай би наші кінематографісти вчилися так реагувати на критику.

Лауреатам "Золотої малини" вручають пластикову ягоду. Статуетка коштує $5–131 грн.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найгірші стрічки року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути