пʼятниця, 21 вересня 2007 15:14

Наталя Корольова танцюватиме з грузином

Автор: фото: Наталя ЧУБЕНКО
  Перерва між зйомками серіалу ”Тримай мене міцніше”. Наташа Корольова (ліворуч) спілкується з танцюристом Євгеном Папунаїшвілі, а російська актриса Юлія Меньшова — з танцюристом Яном Гальперіним
Перерва між зйомками серіалу ”Тримай мене міцніше”. Наташа Корольова (ліворуч) спілкується з танцюристом Євгеном Папунаїшвілі, а російська актриса Юлія Меньшова — з танцюристом Яном Гальперіним

100-серійний серіал "Тримай мене міцніше" знімають на київській кіностудії "Укртелефільм" компанії "Стар Медіа" та "Київтелефільм". До зйомок залучили російських та українських артистів — учасників телешоу "Танці з зірками". Упродовж тридцяти серій вони змагатимуться в турнірі під назвою "Зіркові танці". Тут будуть співачка Наталя Корольова, акторки Юлія Меньшова й Ольга Сумська, спортсменка Лілія Подкопаєва.

— Учасники "Танців із зірками" в нашому серіалі грають самих себе, але під псевдонімами, — розповідає "ГПУ" прес-секретарка "Стар Медіа" Людмила Бережна. — Проте їхні імена трохи схожі на справжні або асоціюються з ними. Лілія Подкопаєва грає Лілію Подгорську. Ольга Сумська стане Ольгою Дніпровою.

"Тримай мене міцніше" — це історія про молоду танцівницю Поліну Павлову. Вона працює в масовці, бо її мама давно ворогує з керівником балету. Згодом Поліну запрошує у своє шоу зірка європейського танцю Георгій Княжинський. Колись він був закоханий у маму дівчини. Зйомки серіалу в Києві ще тривають, але з початку вересня його вже транслює телеканал "Россия". Коли він ітиме в Україні, поки що невідомо.

"ГПУ" потрапила на серіальний майданчик під час обідньої перерви. Біля входу на студію курить російська актриса Юлія Меньшова, 38 років. На ній — рожева бальна сукня, поверх якої накинутий синій халат, на ногах — домашні капці. У зібраному волоссі — кілька довгих пір"їн. Розмовляти Меньшова відмовляється.

— Только не сейчас, я очень устала, — кидає у смітник цигарку і йде на майданчик.

У павільйоні "Укртелефільму" поставили декорації з програми "Танці з зірками" — сцену, столи для журі та глядачів. На майданчику з"являється 34-річна співачка Наталя Корольова. У серіалі вона — Наталя Архипова. Таке прізвище обрала, бо Архипом звати її 5-річного сина.

На сцену Корольова виходить за руку з 24-річним танцівником Євгеном Папунаїшвілі. Із ним вона танцювала в парі на російському шоу "Танці з зірками". Папунаїшвілі викладає латиноамериканські танці в московському клубі "Ґала Денс". Кажуть, що на зйомках "Танців" співачка й танцюрист крутили роман. Вони багато часу проводили разом поза репетиціями. Сама Наталя такі чутки спростовує.

— У нас із Женею схожі характери, але різні інтереси в житті, — пояснює. — Нам цікаво разом лише танцювати, а не спілкуватися поза паркетом.

Проте в серіалі "Тримай мене міцніше" Корольова хотіла танцювати лише з Папунаїшвілі.

— Наталі пропонували вибрати когось із українських танцівників, але вона відмовилася, — пояснює Людмила Бережна.

Корольова тягне Папунаїшвілі на сцену повторювати вальс. Обійнявшись, вони кружляють майданчиком.

— Корольова мала чотири знімальні дні, — каже Бережна. — Поводилася чудово, з режисерами не сперечалася. Викладалася по повній, хоча дуже втомлювалася, бо знімали з ранку до ночі.

25-річна режисерка Марина Дяченко запрошує на сцену танцювальні пари.

— Зараз вам скажуть, що героїня Ольги Сумської зламала ногу й не братиме далі участі у конкурсі, — пояснює Дяченко. — Ви всі дуже сумуєте за нею, бо встигли здружитися. Дивитеся на стіну, ніби на екран, зображаєте здивування й печаль.

Корольова хитає головою і дивиться в підлогу. Інші артисти тихо перемовляються.

— Молодцы! — хвалить режисер. Раптом вигукує: — Аня, выплюнь жвачку!

Російська актриса Анна Трішкіна, яка грає головну героїню, біжить до смітника за сценою й викидає туди жуйку.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Корольова танцюватиме з грузином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути