Ексклюзиви
четвер, 15 жовтня 2009 18:31

На Світлану Лободу подали до суду

Автор: фото з сайту www.svetlanaloboda.com
  Співачка Світлана Лобода для участі в конкурсі Євробачення заклала квартиру. Її продюсер говорить, що помешкання насправді заклав він
Співачка Світлана Лобода для участі в конкурсі Євробачення заклала квартиру. Її продюсер говорить, що помешкання насправді заклав він

Колишній співпродюсер співачки Світлани Лободи Олександр Ширков, 36 років, позивається на неї до суду. Хоче відсудити торгову марку "Світлана Лобода", яку співачка нібито незаконно відібрала. Слухання у справі відбувалося 13 жовтня в Деснянському райсуді Києва. На засідання співачка не з"явилася.

П"ять років тому Олександр і Світлана створили спільну компанію "Сі-ен-Ей м"юзік груп".  Торгова марка "Світлана Лобода" належала цій компанії.

— Конфлікт почався після Євробачення, коли кредиторам потрібно було повертати гроші, позичені на конкурс, — розповідає Олександр перед засіданням суду. — Світлана звернулася до Держдепартаменту інтелектуальної власності з проханням скасувати реєстрацію торгової марки зі своїм ім"ям. А вже за 15 днів зареєструвала її на себе. Світлана заявляла, що заклала свою квартиру, аби поїхати на Євробачення. Насправді, квартиру заклав я. Каже, Лобода не хоче повертати йому гроші.

— Світлана — порядна людина. Хтось переконав її, що гроші повертати не треба. Думаю, це пов"язано із передвиборчою кампанією одного з кандидатів у президенти. Світлана поїде агітувати за Януковича, — говорить Ширков.

Хтось переконав її, що гроші повертати не треба

Лобода ці слова не коментує.

— Олександр хоче забрати у Світлани права на пісні, лінію одягу, зображення. Проте все це належить їй, — каже піар-менеджер співачки Юлія Бойко. — Борг був поділений між Світланою та Олександром. Свою частину Лобода давно віддала кредиторам.

Зараз ви читаєте новину «На Світлану Лободу подали до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути