четвер, 24 вересня 2009 18:53

На Рибака прийшли дівчата до 14 років і жінки після 35

Автор: фото: УНІАН/Ігор Чекачков
  На концерті норвезького співака, переможця конкурсу ”Євробачення” Олександра Рибака в київському палаці ”Україна” фанатки обнімали його та дарували м’які іграшки
На концерті норвезького співака, переможця конкурсу ”Євробачення” Олександра Рибака в київському палаці ”Україна” фанатки обнімали його та дарували м’які іграшки

22 вересня в столичному палаці "Україна" виступив із сольним концертом переможець Євробачення-2009 23-річний Олександр Рибак. Послухати його прийшли 12- та 13-річні дівчата й жінки за 35. Квитки коштували від 150 до 1750 грн.

Шанувальниці уродженця Білорусі, який проживає в Норвегії, починають сходитися за 1,5 год. до початку концерту. Багато з квітами та м"якими іграшками — рибами чи котами.

— Саша очень милый. Ну настоящий котик, — кажуть 13-річні Олена та Діана з Києва. Показують плюшевого кота, якого збираються подарувати йому після концерту. — Ось на животі вишили рибку. Він же Рибак, має любити рибок.

Біля входу висить 2-метровий плакат із зображенням співака. Дівчата по черзі фотографуються біля нього, цілують і гладять папір.

— Це моя любов, — каже 15-річна Надя Красилів із Луцька. На концерт вона приїхала ранковим потягом зі старшою сестрою. — Я даже татуїровку зробила. Ось тут, на спині, де ліфчик застібається, — піднімає кофтинку й показує виколоте синім чорнилом прізвище співака. Букви криві, різної величини. — Це мені однокласник пастою з ручки зробив. Хотіла на плечі виколоти, але боялася мамки. Вона, як побачить, то голову мені відірве. А під ліфчиком незамєтно.

Підходить лисий чоловік років 35. Пропонує купити фотографію Рибака з його автографом. Просить 20 грн.

— А звідки мені знати, що це не поддєлка? — сумнівається Надія.

— Я атвєчаю, — кладе він руку на серце. — Учора на концерті в Харкові він тонну таких фоток підписав. Мені персонально 50. Бери за п"ятнашку. Віжу по глазам, шо ти — настояща фанатка.

Дівчина дістає 15 грн, купує фотографію. Каже, повісить вдома в рамі.

Біля входу 10-метрова черга. Білетери перевіряють квитки. Двоє перекупщиків просять за них по 400 грн.

— Інвалідам вхід безкоштовний, — каже жінка років 50-ти й штовхає в двері інвалідний візок, у якому сидить чорнява дівчина в капелюсі. Білетерка просить охоронця пропустити їх. За візком ідуть сестра-близнючка жінки зі своїм сином.

— А вы куда?

— Вони з нами! — викрикує жінка й проштовхує родичів у двері.

Концерт затримують на півгодини. Присутні в залі 5 хв. скандують "Саша".

— Саша выйдет чуть позже, — каже зі сцени співачка Юлія Нельсон. — А пока буду петь я.

Зал невдоволено гуде. Доки Нельсон співає, 24-річний Віталій Козловський роздає автографи та фотографується з фанатами. Він сидить у залі.

Я даже татуїровку зробила. Ось тут, на спині, де ліфчик застібається

— Я тут на халяву, — сміється. — Мої менеджери організували цей концерт і запросили мене. Сам я з Рибаком не знайомий. Він підкорив Євробачення. Я теж планую туди поїхати, тому прийшов подивитися. Пісні Рибака слухаю в машині — маю його диск.

На сцені Олександр з"являється зі скрипкою — у джинсах і блакитній сорочці. Грає лежачи на спині. Збирає квіти, цілує в щоки фанатів, вітається з ними за руку.

— Він мене поцілував! — кричить дівчина років 12-ти, тримаючись долонею за ліву щоку. — Від нього так гарно пахне. Він видихнув мені у вухо й я ледь не зомліла.

Із публікою Рибак спілкується російською. Говорить з акцентом, робить помилки в словах, перепрошує за вимову. Під кінець виконує колискову білоруською і три пісні російською: "Когда уйдешь", "Я спросил у тополя" і "Комарово". На останній композиції в нього рветься струна.

— Знайдіть мені нову скрипку, — кричить за куліси норвезькою. І додає: — Ви така гарна публіка. У Норвегії мені ніхто не аплодує й не підспівує. А ви знаєте кожне слово з моїх пісень.

На сцену вискакує молода фанатка. Починає цілувати Олександра в щоки. Потім просить сісти і вмощується йому на коліна. Протягує гітаристу фотоапарат і просить їх сфотографувати.

— І я! Я теж хочу! — кричать дівчата з натовпу під сценою.

— Давайте після концерту, — каже Рибак.

На біс співає ще 20 хв. Після виступу три сотні дівчат чекають на Олександра під сценою. Він виходить в оточенні п"яти охоронців. Дівчата відштовхують їх, хапають Рибака за руки, тицяють йому іграшки. Він роздає автографи понад годину.

— Класний концерт, — каже, підписуючи листівку останній фанатці. — Мені й співати було ніколи. Весь час тільки квіти збирав.

Зараз ви читаєте новину «На Рибака прийшли дівчата до 14 років і жінки після 35». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути