четвер, 11 лютого 2021 00:10

На Євробаченні вперше заспівають українською

На Євробаченні вперше заспівають українською
Гурт "Ґо-А" представить Україну на Євробаченні з піснею "Шум". В її основу поклали обрядову гру-веснянку. Фото: Facebook

— Пісня "Шум" здається цікавішою для Євробачення, ніж "Соловей", — каже продюсер 58-річний Ігор Кондратюк. — Вона більш танцювальна та хітова. Тут є фішка. Спеціально заспівали так, щоб не можна було розібрати слів і кожен додумував своє. Наші музиканти можуть довести європейську публіку до екстазу.

Гурт "Ґо-А" представив композицію, з якою поїде на Євробачення. Вперше на конкурсі прозвучить україномовна пісня "Шум". В її основу поклали обрядову гру-веснянку.

"Ґо-А" у творчості поєднують сучасні танцювальні ритми та фольклор. Мали їхати на Євробачення торік із піснею "Соловей", але через пандемію коронавірусу пісенний конкурс скасували.

2021-го відбудеться в Роттердамі, Нідерланди. Більшість учасників зберегли за собою право представляти країни, але мали написати нові пісні.

Зараз ви читаєте новину «На Євробаченні вперше заспівають українською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути