Ексклюзиви
понеділок, 15 жовтня 2007 17:06

"Мюс" випустили 30 повітряних куль

У суботу в столичному Палаці спорту виступила британська рок-група "Мюс". У перекладі з англійської — "муза". Квитки на танцпол за 180–220 грн розкупили за два тижні до концерту. Сектори за 220–550 грн були заповнені на третину.

Концерт затримали на півтори години, бо музиканти не приїхали вчасно. Вокаліст Метью Беламі, басист Кріс Вольстенхольм, ударник Домінік Говард і клавішник Морган Ніколлз жили в готелі "Хаят". У номер замовляли горілку, червоне й біле вино та світле пиво.

На сцені повісили три великі екрани. На них транслювали уривки з кліпів та концертів "Мюс". Після третьої пісні скраю сцени "забили" чотири димові фонтани. Для них "Мюс" привезли з собою вісім пляшок з окисом вуглеводню.

29-річний вокаліст Метью Беламі за концерт змінив вісім гітар. Їх виносив із-за лаштунків адміністратор групи. Кілька пісень Беламі виконував за роялем із прозорою кришкою та клавішами, що підсвічувалися. Двічі подякував публіці російською: "Спасибо, Киев". Після годинного виступу "Мюс" пішли зі сцени. Та їх викликали на біс. Музиканти зіграли ще п"ять пісень. Під час останньої з двох боків сцени в залу полетіли 30 великих повітряних куль, що лопнули за кілька хвилин.

"Мюс" прийшов послухати 34-річний гітарист Павло Гудімов.

— Я вперше на концерті "Мюс", — сказав він "ГПУ". — Купую їхні альбоми, слухаю раз і кладу на поличку. У них трохи чорна енергетика, дуже мало позитиву. Але на цьому концерті я зрозумів, що "Мюс" дуже музикальні й добре відчувають мелодію.

Зараз ви читаєте новину «"Мюс" випустили 30 повітряних куль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути