пʼятниця, 01 липня 2011 05:45

Міка Ньютон вчиться співати у Голлівуді

— Акцент у мене російський. А щоб записати пісні, потрібна хороша англійська вимова, — каже співачка Міка Ньютон, 25 років. Зараз вона в американському місті Лос-Анджелес. Щодня займається з викладачами.

Вона підписала контракт з американською продюсерською компанією та Ренді Джексоном, засновником шоу "Американський ідол". Це аналог українського "Шансу". Запише три альбоми.

— Найближчі п'ять років головним місцем проживання Міки буде Лос-Анджелес, — говорить її продюсер Тимофій Нагорний, 41 рік. — З нею зараз працює мій рідний брат Андрій, який є громадянином США. Кинув заради цього свою роботу. Її день розписаний по хвилинах — вокал, танці, тренування, поїздки. Дала своє перше інтерв'ю газеті "Лос-Анджелес Таймс".

Живе Ньютон в орендованій трикімнатній квартирі у центрі міста на Голлівуд-Бульварі. Оренда коштує $3 тис. на місяць.

— Ціни дешевші, ніж у Києві. Там є басейн, тренажерна зала, всі умови для комфортного проживання, — додає Нагорний. — У нас є інвестори, які допомагають співачці. Американці вірять в її талант. Вони вважають, що Міка створена для світового шоу-бізнесу і зароблятиме мільйони.

Два тижні тому уряд України видав співачці премію у розмірі 3400 грн за творчі досягнення. Цьогоріч вона посіла четверте місце на співочому конкурсі Євробачення у місті Дюссельдорф. На підготовку до конкурсу витратила $550 тис.

— Про присудження премії мені офіційно не повідомляли, — каже продюсер. — Українські політики недооцінюють Євробачення. Перемогли б на конкурсі, якби хтось із них допоміг нам раніше. Ця допомога має оцінюватися декількома сотнями тисяч доларів.

В Україну співачка хоче приїхати 19 грудня. Виступатиме в Івано-Франківську на фестивалі "Мистецький храм". Надалі приїжджатиме щопівроку.

Зараз ви читаєте новину «Міка Ньютон вчиться співати у Голлівуді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути