Ексклюзиви
вівторок, 08 листопада 2011 05:00

Міка Ньютон продасть туфлі за дві тисячі

Перший концерт у США провела минулого тижня співачка 25-річна Міка Ньютон. Це був благодійний виступ на підтримку нового фільму її продюсера Тимофія Нагорного "Пташинка". Це кіно про дівчинку-сироту, яка стала співачкою. Її роль зіграє переможниця дитячої "Нової хвилі" 9-річна Анастасія Петрик. Зніматиме стрічку російський режисер Єгор Кончаловський.

— Хочеться, щоб фільм став сенсацією. Мої американські товариші запропонували кілька ідей. Одна з них — збір грошей у караоке-клубі під час мого виступу. А ще хочу виставити на продаж свої туфлі, в яких була на врученні нагород телеканала Ем-Ті-Ві. Їхня стартова ціна — дві тисячі доларів. Із миру по нитці — і на фільм назбираємо, — каже Міка.

— Одним із перших нас уже підтримав екс-президент Леонід Кучма. Сказав: "Використайте всі мої можливості". Також одним із партнерів є бізнесмен Олексій Азаров, син українського прем'єра, — говорить Тимофій Нагорний, 42 роки.

Зйомки почнуться в середині зими. Пройдуть на Донеччині, у Гурзуфі та американському Лос-Анджелесі.

— Скільки Міка зібрала, не важливо. Головне, що підставила мені плече у важку хвилину. Вона і так паше там. Щодня в неї заняття з англійської по 5 годин, потім вокал, тренування, хореографія. Ми вже просили її хоч коли-небудь відпочивати. Спочатку американські колеги не вірили в неї. Думали, не витримає роботи по 10–15 годин на добу. Але вона виявилася справжнім бійцем. В Америці Міці довелося забути, що вона була відома в Україні, — каже продюсер.

Міка Ньютон переїхала до США влітку після участі в "Євробаченні". Орендує трикімнатну квартиру в центрі Лос-Анджелеса. Новий англомовний альбом співачки буде готовий у січні. Уже записані три пісні.

— Це буде якраз перед врученням музичної премії "Ґреммі". Обіцяю, що 2013-го Міка буде світовою зіркою. Бо американська преса про неї пише вже. Цього року вона прийшла на вручення "Ґреммі" як гість, а всі фотографи збіглися її знімати. Це важливо, коли помічають камери. Наступного дня 30 американських газет написали: "Хто ця нова зірка?".

У грудні Міка Ньютон на 12 днів приїде до України. Щодня матиме по три концерти.

Зараз ви читаєте новину «Міка Ньютон продасть туфлі за дві тисячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути