вівторок, 15 квітня 2008 17:35

"Мертвий півень" записував диск під час концерту

У столичному ресторан-клубі "Докер паб" український гурт "Мертвий півень" презентував новий альбом. Пісні, які мали увійти до нього, визначали шляхом інтернет-голосування. У списку було все, що "Півні" переспівали майже за 18 років існування.

Запис диску проводили під час концерту. Вхід коштував 35 грн. "Докер паб" набитий ущерть. Усі столики зайняті. Стоячі місця перед сценою — також. Людей прийшло кілька сотень.

Соліст гурту Місько Барбара, 36 років, убраний у червону футболку із зображенням п"ятикутної зірки та написом англійською "Старий солдат дуже п"яний".

Музиканти виконують пісні з попередніх альбомів: "Садок вишневий", "Агов, мої маленькі чортики", "Франсуа", "Старенький трамвай". Кожну публіка впізнає з перших тактів — свистить, аплодує. Барбара, співаючи, танцює. Рухи плавні та трохи манірні.

— Міську, роздягайся! — кілька разів за вечір кричить із зали жіночий голос.

Барбара кокетливо оголяє живіт. Далі роздягатися не хоче.

Пісню "Ми помрем не в Парижі…" на вірші Наталки Білоцерківець Місько виконує в дуеті з солісткою гурту "Крихітка Цахес" Кашею Сальцовою, 27 років. За цю композицію віддали найбільше голосів в інтернет-голосуванні. Окрім того, треба було вгадати, хто її співатиме на концерті. Сальцову назвали дві дівчини. Їх викликають на сцену, аби вручити по фірмовій футболці. Умова така: її слід одягнути не поверх одягу, а на голе тіло. Одна призерка так і зробила, інша посоромилась.

На футболці Міська Барбари написано англійською "Старий солдат дуже п"яний"

Під час концерту, коли музиканти виконують програші, Барбара зникає за сценою. З"являючись, доспівує пісню.

— Певно, ходить мочитися, — коментує хлопець у куртці в стилі мілітарі вищій од нього супутниці.

— А тепер пісня, присвячена всім офісним працівникам! — оголошує Місько й починає "Сто баксів на місяць і всі тебе…" на вірші Юрія Андруховича з циклу "Пісні для "Мертвого півня". — Найцікавіше, що кожен чомусь думає, що ця пісня тільки не про нього, — резюмує соліст.

— Це ваша улюблена група? — цікавлюся в нардепа-"бютівця" Андрія Шевченка, 31 рік, який також прийшов на концерт.

— Музиканти з мого улюбленого гурту повимирали, — відповідає. — Але "Півні" — це все!

При вході до ресторан-клубу по 60 грн продають футболки із цитатами з пісень "Мертвого півня". Серед них — "Сто баксів…", "Знову, курва…", "Брат! Піва кончілась, жена ушла". Після концерту публіка читає надписи, хіхікає, та купувати не поспішає.

Зараз ви читаєте новину «"Мертвий півень" записував диск під час концерту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути