вівторок, 15 січня 2019 00:05

Мері Поппінс повернулася через 25 років

Автор: WWW.UKRAINA.CK.UA
  Американський композитор і драматург Лін-Мануель Міранда (в центрі) у фільмі ”Мері Поппінс повертається” грає ліхтарника Джека. Допомагає няні-чарівниці розважати й виховувати дітей
Американський композитор і драматург Лін-Мануель Міранда (в центрі) у фільмі ”Мері Поппінс повертається” грає ліхтарника Джека. Допомагає няні-чарівниці розважати й виховувати дітей

Касир банку Майкл овдовів. Трьох дітей виховує з сестрою Джейн. Вони — герої американського фільму "Мері Поппінс повертається". Стрічка йде в українському прокаті.

Із часу першого знайомства Майкла і Джейн Бенксів із нянею-чарівницею Мері Поппінс минуло 25 років. Давня приятелька повернулася до вихованців допомогти тепер вже з їхніми малюками, за сюжетом. Дія картини відбувається в Лондоні 1930-х. Це епоха Великої депресії у світовій економіці. Майкл Бенкс важко переживає втрату дружини. Його сім'я в скруті. Мері Поппінс намагається повернути в родину Бенксів щастя і радість.

— "Мері Поппінс повертається" знята в кращих традиціях голлівудських мюзиклів 1960-х, — говорить кінокритик Антон Філатов, 30 років. — Музичні номери переповнені променистими усмішками, барвистими костюмами. Найяскравіша танцювальна сцена не тільки в цьому фільмі, але й, мабуть, у всіх прем'єрах 2018 року, — номер ліхтарників на туманних лондонських вулицях.

Українською дублювали не тільки репліки персонажів, але й пісні. У виконанні наших акторів музичні композиції пролунали нітрохи не гірше, ніж в оригіналі.

Головну роль у фільмі "Мері Поппінс повертається" зіграла англійська акторка Емілі Блант, 35 років. Режисер стрічки — американець Роб Маршалл, 58 років.

Зараз ви читаєте новину «Мері Поппінс повернулася через 25 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути