четвер, 08 квітня 2021 05:51

Мати приїжджає з Бельгії лікувати зуби

Автор: suspilne.media
  Ірма ­Вітовська в комедії ”Мої думки тихі 2” грає ­водійку таксі. В Києві відвідує сина, який збирається ­одружитися. Його втілив Андрій Лідаговський. Мати втручається в особисте життя пари, заважає стосункам
Ірма ­Вітовська в комедії ”Мої думки тихі 2” грає ­водійку таксі. В Києві відвідує сина, який збирається ­одружитися. Його втілив Андрій Лідаговський. Мати втручається в особисте життя пари, заважає стосункам

— Наш фільм називали першою смішною українською комедією. Зараз хочемо випустити перше хороше українське продовження, — каже режисер Антоніо Лукіч, 29 років. Знімає фільм "Мої думки тихі 2" про звукорежисера Вадима, який записував голоси закарпатських тварин і мріяв працювати в канадській компанії відео­ігор.

Дія відбувається за кілька років. Вадим не поїхав до Канади. Знайшов роботу в Києві. Знімає квартиру. Зустрічається з дівчиною. Планують весілля. Плани молодої пари порушує мати, яка приїжджає із заробітків у Бельгії лікувати зуби.

Актори 29-річний Андрій Лідаговський та Ірма Вітовська, 46 років, повернулися до головних ролей.

— Глядачі цікавилися долею персонажів, — каже Антоніо Лукіч. — Найважче було вмовити повернутися Андрія Лідаговського. Навіть подумав, що треба знайти когось замість нього — худого високого чувака.

Також шукав акторку, яка не загубилася б на його тлі. Навіть якщо ви поряд з Андрієм ітимете вулицею голим, всі дивитимуться на нього — 2-метрову каланчу. Але ми впоралися. Роль коханої виконала дебютантка, студентка університету Карпенка-Карого Кароліна Мруга. Я попросив її трохи набрати вагу, аби пара мала цікавіший вигляд.

Тепер герой перебуває на роздоріжжі між двома жінками. На цьому будуємо конфлікт сюжету. Головне питання — чи зможе мати відпустити сина в доросле життя. Мої ­улюблені сцени — з невісткою та свекрухою.

Перша частина комедії "Мої думки тихі" вийшла 16 січня 2020-го. Її подивилися 109 тис. глядачів. Стала найкасовішою вітчизняною прем'єрою року. Отримала національну кінопремію "Золота дзиґа" за найкращий фільм, жіночу роль, сценарій і повнометражний дебют.

Зараз ви читаєте новину «Мати приїжджає з Бельгії лікувати зуби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути