вівторок, 02 серпня 2011 07:00

Маша Собко на "Новій хвилі" стала другою

Автор: фото з сайта www.pixs.ru
  Під час підрахунку голосів журі на конкурсі ”Нова хвиля” в латвійській Юрмалі електронна система дала збій. Представницю від України Машу Собко комп’ютер спочатку поставив на перше місце, а тоді — на друге
Під час підрахунку голосів журі на конкурсі ”Нова хвиля” в латвійській Юрмалі електронна система дала збій. Представницю від України Машу Собко комп’ютер спочатку поставив на перше місце, а тоді — на друге

Друге місце на пісенному конкурсі "Нова хвиля" посіла українська співачка 20-річна Маша Собко. За три конкурсні дні у латвійській Юрмалі вона набрала 340 балів. На один бал її випередив американець Джейден Фелдер. Російський гурт "Н.А.О.М.І." отримав на бал менше за українську учасницю. Алла Пугачова вручила спеціальний приз — 50 тис. євро — тріо із Фінляндії "Кооп Арпонен і Флут оф Шейм".

— Ми не розчаровані. Перше місце американця нас не здивувало. У нього дуже сильний вокал. Узагалі в американців і африканців сильні голоси. Це все одно що порівнювати голоси Майкла Джексона та Філіпа Кіркорова, — розказує Маша телефоном із Юрмали по завершенні конкурсу в неділю.

Після останнього конкурсного дня в суботу в електронній системі підрахунку голосів стався збій.

— Журі поставили мені чотири десятки, а система порахувала п'ять. Вийшло, що не доставили 1 бала. Коли перерахували, ми розділяли перше місце з американцем. Уже в неділю вранці перерахували втретє, і виявилося, що ми таки другі.

Маша тримала друге місце від початку конкурсу. Першого дня виконувала пісню із голлівудського фільму "Дракула". Другого заспівала твір "Мамо" із репертуару Анастасії Приходько.

— Окрім пісень, до Юрмали ми везли три сукні від дизайнера Сергія Єрмакова. Вони нам обійшлися як одна хороша машина. А виявилося, що всіх конкурсантів за умовами конкурсу одягають лише московські дизайнери. У сукнях Єрмакова виступатиму на концертах, — говорить Маша.

За друге місце вона отримає 30 тис. євро.

— Не буду лукавити, що потрачу їх на благодійність чи віддам дітям. У нашої команди були великі витрати на конкурс, трохи їх відіб'ємо. Планую зняти другий кліп, на пісню "Гроза". Восени збираюся поїхати у всеукраїнський тур. А зараз два дні відсипатимуся.

Розповідає, що ніхто з українських зірок її не привітав. Співак Філіп Кіркоров зазначив, що після Юрмали бачить Машу на Євробаченні. У журі сидів продюсер Костянтин Меладзе, він ставив Собко 11. Кіркоров — також. Маша брала участь у проекті Меладзе "Україна сльозам не вірить" на "Новому каналі".

— Костя безкоштовно допомагав нам із аранжувальниками. Але хотів, щоб замість "Мамо" я заспівала "Місяць" Наталії Могилевської. Казав, що вона вигідніша для мого голосу, — каже вона.

Уперше про неї заговорили п'ять років тому. Тоді Собко взяла участь у шоу "Шанс". У липні співала на дні народження Віктора Януковича на президентській дачі в Криму.

— На що сподіватись, якщо в журі на "Новій хвилі" сидять самі росіяни? Якби, крім Меладзе, були ще хоч два українці, перше місце нашим було б гарантоване. Маша нехай не розчаровується, бо перше місце нічого не дає в шоу-бізнесі. Окрім радощів від статуетки, — запевняє один із продюсерів "Шансу" 49-річний Ігор Кондратюк.

У конкурсі брав участь одеський виконавець, екс-"фабрикант" Микола Серга з власним гуртом "The Коля Серга". Він став 10-м серед 16 учасників. Миколі пророкували приз глядацьких симпатій, але нагорода дісталася вірменинові Еріку. Останнє місце у польського дуету Моніки Вишневської та Михаїла Бобера.

В Україні пряму трансляцію двох останніх днів конкурсу скасували через жалобу з приводу загибелі шахтарів на Луганщині та Донеччині.

 

На Аллу Пугачову впала стеля

62-річна Алла Пугачова оселилися у номері "Люкс" найдорожчого готелю "Балтік біч" за $3 тис. на добу. Доки її бойфренд Максим Галкін гуляв містом, сховалася від спеки у номері, читала книжку. Біля її ніг упав клапоть стелі.

— Алла Борисівна сиділа в кріслі, підібгавши ноги. Поряд на підлозі валялися шматки бетону, — розказує сантехнік готелю. — Я спробував пояснити, що в Юрмалі кілька днів дощило і стеля могла розкиснути.

Ведучий 35-річний Максим Галкін не знайшов чоловічого туалету в концертному залі "Дзінтарі". Під час перерви зайшов до жіночої вбиральні. Жінки, які в цей час мили руки, закричали.

— Ми перелякалися. Коли зрозуміли, що то Галкін, гукнули йому, щоб заходив. Але він уже втік, — каже одна.

На концерті Галкін матюкався і розказував непристойні анекдоти про коханців.

— Цю публіку нічим, крім "жопного" гумору, не проб'єш, — пояснював організаторам.

Співак Олег Газманов приїжджав до "Дзінтарі" велосипедом. Від пропозицій колег підвезти його машиною відмовлявся.

— Цей велик мені подарували друзі на 60-річчя, — говорить. — Їздити  велосипедом корисно для здоров'я. Я стежу за собою: вранці роблю зарядку, не вживаю алкоголю і майже не їм жирного.

Співачка Ірина Аллегрова, 59 років, злякалася зурочення. Заборонила себе фотографувати. На дні народженні композитора Ігоря Крутого затуляла обличчя руками.

— Боїться вроків, — пояснює подруга Ірини. — Останнім часом вона стала забобонна, ходить до екстрасенсів, постійно стукає по дереву і спльовує через плече. Навіть квіти й подарунки від фанатів перестала брати. Боїться, що можуть хворобу передати.

Надія ШТУПУН

 

Зараз ви читаєте новину «Маша Собко на "Новій хвилі" стала другою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути