вівторок, 09 березня 2010 19:03

Лазарович співатиме на Євробаченні "Ай лав ю"

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Василь Лазарович виконує пісню швейцарця Клауса Андерсона ”Я не хочу тебе втрачати” у прямому ефірі на Першому національному телеканалі
Василь Лазарович виконує пісню швейцарця Клауса Андерсона ”Я не хочу тебе втрачати” у прямому ефірі на Першому національному телеканалі

Співак 28-річний Василь Лазарович представлятиме Україну на конкурсі Євробачення з піснею німецького композитора Брендона Стоуна "Ай лав ю". 6 березня її обрали глядачі та журі під час прямого ефіру на Першому національному.

Василь Лазарович виконує п"ять пісень. Під час композиції "Я не хочу тебе втрачати", швейцарця Клауса Андерсона, намагається сісти на шпагат, але джинси не дозволяють. Кілька секунд стоїть навкарячки.

На концерт запросили конкурсантів Євробачення — болгарського співака Міро, вірменку Єву Рівас, Сафуру Аліадзе з Азейбарджану та Софо Ніжарадзе з Грузії. Вони виконують свої конкурсні пісні.

— У Василя прекрасний і рідкісний голос, — говорить Сафо. — Із таким басом-баритоном  можна в опері співати. Його тембр не для попси, він добрий для ліричних пісень.

Брендон Стоун заходить до зали з Лазаровичем. Кілька разів обіймається з ним. Вони познайомилися на конкурсі "Нова хвиля".

— Я з першого разу помітив у Василеві харизму, — каже російською Брендон. — Хотів написати для нього, але все не виходило. Коли дізнався, що Вася шукає композицію для Євробачення, створив для нього хітяру.

Справжнє ім"я Брендона — Бесік Шпетішвіллі. Він народився у Грузії. 1995-го виїхав із сім"єю до Берліна. Писав твори для Тіни Кароль та Ані Лорак.

— Пісню, яку обрали глядачі й журі, ще сира, — зазначає голова журі, президент Національної телерадіокомпанії 46-річний Василь Ілащук.— Треба поліпшити аранжування і зробити яскравішою кульмінацію. Василеві варто попрацювати з англійською мовою. Помітно, що він учив її у прикарпатському селі.

— Розумна людина критику завжди сприймає і робить правильні висновки, — відказує Василь Лазарович. — Для композиції "Ай лав ю" ми вже замовили оркестр у Берліні. Будемо підписувати контракт із німецьким і голлівудським звукорежисерами.

У приспіві є слова українською. Їх написала директорка Василя — Ольга Яриніч.

— Вони просто гарно лягли на музику. Тепер за кордоном знатимуть, як звучить слово "кохання".

Брендон Стоун на конкурсі акомпануватиме Василеві на білому роялі. Наприкінці березня Лазарович поїде в промо-тур, планує відвідати 18 країн.

Зараз ви читаєте новину «Лазарович співатиме на Євробаченні "Ай лав ю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути