четвер, 01 лютого 2007 18:22

Лариса Доліна провела відпустку на Мальдівах

Автор: фото з архіву Лариси Доліної
  Лариса Доліна біля будинку на Мальдівських островах
Лариса Доліна біля будинку на Мальдівських островах

Перед Новим роком російська співачка Лариса Доліна, 51 рік, відпочивала на Мальдівських островах в Індійському океані неподалік екватора.

— Для мене важливо вільний час проводити з чоловіком, — каже Доліна "ГПУ" про 37-річного Іллю Спіцина. — Щоб ніхто мене не впізнавав. Щоб шанувальники не бачили мене в купальнику, не просили автографи і не відволікали. Люблю відпочивати в теплих місцях. А на Мальдівах весь рік температура тридцять градусів і майже не буває дощів. Найкраще їхати туди з листопада по кінець квітня, коли в Росії холоднеча.

Довго відпочивали?

— Менше тижня. З островів одразу полетіла на студію в Лос-Анджелес. Там із джазовим співаком Елом Джерроу записала дует для свого нового альбому, — розповідає про 60-річного музиканта, власника американської музичної премії "ґреммі" за краще джазове виконання. — Назви альбому ще не придумала. Поки що готові лише дві пісні.

На Мальдівах зупинялися в готелі?

— Територія курорту — невелика смуга уздовж моря. Я обходила її за 15 хвилин. Там є бар, ресторан і 12 хатинок. Вони стоять на дерев"яних палях прямо в морі. Наш покритий соломою будиночок теж стояв на воді й був з"єднаний з берегом 10-метровим містком.

Щоранку нашу постіль обсипали пелюстками троянд

Жили без комфорту?

— У номері були душ, санвузол, 35-метрова кімната з диваном і двоспальним ліжком. Щоранку нашу постіль обсипали пелюстками троянд. А ввечері наповнювали теплою водою ванну і пускали на воду запалені свічки. Підлога була скляна. Ми спостерігали за рибами, не виходячи з кімнати. Вода в Індійському океані чиста, риб видно на будь-якій глибині.

Рибалили?

— Чотири рази. Я — запекла рибачка. Одеські корені дають про себе знати. На Мальдівах заборонено рибалити близько від берега. Тому замовляли катер, аби від"їхати далеко в море. Потім я готувала юшку за фірмовим секретним одеським рецептом у кухні місцевого ресторану. Рецепт мені дістався від мами Галини. У нашому роду він передається із покоління в покоління і не розголошується.

Багато засмагали?

— Зранку або ввечері. Інакше ризикуєш обгоріти. Я навіть пірнала з аквалангом. Тому прослухала курс навчання у дайвінг-клубі для новачків. Займалася йогою. Мене цього навчила фотограф Катерина Рождественська, донька відомого російського поета. В одному зі своїх проектів Катя одягла мене як Будду, потім сфотографувала. Я сиділа в позі лотоса. Мені це так сподобалося, що я захопилася йогою.

Після відпочинку чого хотіли найбільше?

— Повернутися до роботи і трохи побути вдома, у Москві.

Який вигляд має ваш будинок? Хто відповідає за погоду в домі?

— Триповерховий будинок у Підмосков"ї ми з Іллею придбали майже рік тому. Навколо ліс, поруч річка, мало сусідів. Маємо лазню з сауною, зимовий сад, більярд, пінг-понг і тренажерний зал. А щоб погода в домі завжди була добра, треба бути гнучкою. Уміння не сваритися з чоловіком приходить з роками. Жінка не повинна рано виходити заміж. Треба дозріти до заміжжя. І дитину народжувати рано теж не варто.

1955, 10 вересня — народилася в Баку в родині будівельника та машиністки; через три роки сім"я переїхала до Одеси
1983 — з"явилася на світ донька Ангеліна від шлюбу з першим чоловіком Олександром Манинським; вступила до Московського музичного училища імені Гнєсіних
1991 — приз "Краща співачка країни" московського конкурсу "Профі"
1993 — заслужена артистка Росії
1998 — Борис Єльцин уручив премію "Жінка року"
2001 — на запрошення боксера Кості Дзю співала в казино "Ем Джі Ем" у Лас-Вегасі
2003 — випустила туалетну воду "Погода в доме"
2004 — знялася в мелодрамі "С Новым годом! С новым счастьем!"

Зараз ви читаєте новину «Лариса Доліна провела відпустку на Мальдівах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути