вівторок, 04 серпня 2009 18:49

Кузьминський помер від раку гортані

 

3 серпня на 47-му році життя помер вокаліст гурту "Брати Гадюкіни" Сергій Кузьминський. На початку травня в нього діагностували рак гортані третього ступеня.

— За останній тиждень загальний стан Сергія покращився, — написали на офіційному сайті "Братів Гадюкіних" 13 липня. — Однак актуальним залишається лікування хронічного гепатиту С та подолання наслідків хіміотерапії.

У червні після першого сеансу хіміотерапії злоякісна пухлина зменшилася на 70%. 6 червня "Брати Гадюкіни" виступили на рок-фестивалі "Чайка". Шанувальники групи тоді передрікали, що це останній її виступ. На сайті гурту розмістили інформацію про рахунки для збирання коштів на лікування Сергія.

— На жаль, втішні прогнози лікарів не справдилися. Ми втратили справжнього музиканта і людину, — повідомили про смерть артиста на інтернет-сторінці групи.

Вокалістом "Братів Гадюкіних" Сергій Кузьминський був із 1988-го. Починали у Львові. Серед хітів "Гадюкіних" — "Наркомани на городі", "Карпати програли в футбол", "Роксоляна". За шість років Сергій пішов із гурту. Поїхав до Бельгії лікуватися від наркотичної залежності. Повернувся до Києва за рік. 2001-го переїхав до Москви, до дружини Анастасії. Виступав там у клубах, працював діджеєм. Дітей не мав. Сергія Кузьминського поховають 6 серпня у Львові на Личаківському цвинтарі.

Зараз ви читаєте новину «Кузьминський помер від раку гортані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути