Ексклюзиви
пʼятниця, 13 липня 2018 07:15

"Їсти не буду, спати, а до нього прийду"

Автор: ФОТО надане прес-службою ”Aтлас вікенд”
  Олег Винник 3 липня виступає на сцені фестивалю ”Атлас Вікенд” у Києві. На чорній футбол­ці співака стразами вишиті його ініціали
Олег Винник 3 липня виступає на сцені фестивалю ”Атлас Вікенд” у Києві. На чорній футбол­ці співака стразами вишиті його ініціали

Безкоштовний виступ Олега Винника в перший день фестивалю "Атлас Вікенд" відвідали 154 тисячі осіб.

Відбувся захід 3 липня на території Національного експоцентру в Києві. За 8 годин до концерту прихильники співака займають місця ближче до сцени.

— Коли почула пісню Винника "Щастя", в мене світ перевернувся, — каже продавчиня 50-річна Наталія Колесник із Черкас. Жінку на концерт привіз син. — Воно ж дійсно в кожного різне. І хай у сусідки чоловік більше заробляє, машину мають. Зате в мене цілий двір онуків на літо приїхали. Троє хлопців і дівчинка.

Публіці роздавали картузи з картону з написом "Молода вовчиця". Це назва одного з хітів Олега Винника.

Дівчинка років п'яти спить на покривалі, закутана в пухову куртку неподалік сцени. Її мати танцює поряд, вимахуючи плакатом "Винник — найкращий".

— Їсти не буду, спати, якщо треба, а до Олега прийду, — говорить Галина, 35 років, мати дівчинки. Прізвище не називає.

— Він же так кличе. Я чую. У кожній пісні до мене промовляє, наче знайомі все життя. Дочку привела, щоб показати, які чоловіки бувають — справжні, сильні. Та вона не дочекалася. Виступ на годину затримали — заснула.

— Вовчиця виє, бо чоловік — алкаш, — каже 29-річна Оксана Шаварська. — Бо сотні тисяч убогих сіл в цій країні нікуди не ділися. А разом із цими селами нікуди не ділися й тяжкі жіночі долі, як у пісні. І цим жінкам необхідна ілюзорна надія. Винник її дає. Надію на те, що в цьому світі ще існують ідеальні чоловіки. Про них можна мріяти в той час, коли твоє п'яне мурло б'є вікна в хаті або носиться за тобою з ­сокирою.

Олег Винник, 44 роки, презентував нову програму. В рок-обробці звучали хіти "Ніно", "Вовчиця", "Як жити без тебе".

На сцену артист вийшов у чорній майці зі стразами, довге біляве волосся зібрав у пучок.

У зв'язку з концертом Олега Винника столична влада подовжила роботу метро на годину. Таксисти просили від 400 грн до метро "Позняки" на лівому березі Києва й 300 — до центру міста.

Зараз ви читаєте новину «"Їсти не буду, спати, а до нього прийду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути