вівторок, 09 серпня 2011 06:15

Інна Лещук перемогла на "болгарському Євробаченні"

Автор: фото з сайта www.vidomosti-ua.com
  Солістка оркестру Збройних сил України Інна Лещук ніколи не виступає у військовій формі. На ”болгарському Євробаченні” вона співала у сукні, яку їй привезла подруга із Англії
Солістка оркестру Збройних сил України Інна Лещук ніколи не виступає у військовій формі. На ”болгарському Євробаченні” вона співала у сукні, яку їй привезла подруга із Англії

Співачка 30-річна Інна Лещук стала лауреатом міжнародного фестивалю "Музіте" в болгарському курортному місті Созополь. Його ще називають болгарським Євробаченням.

— Після виступу до мене підійшла літня пара болгар. Казали, що мій спів нагадав часи, коли до їхнього міста приїжджали гастролювати Алла Пугачова і Софія Ротару. А ще мене порівнювали з Тіною Кароль, бо вона починала в ансамблі Збройних сил, — каже Інна.

Вона солістка оркестру Збройних сил. Працює ще в оперній студії столичного Будинку вчителя.

Грошового призу на фестивалі немає. Лауреатам-жінкам дарують парфуми. Співачку відзначили в номінаціях авторська пісня й класика. Вона виконала арію Аїди з опери Верді та власну пісню "Звонок из прошлого".

— Із Дніпропетровська до Донецької консерваторії я їхала з мрією стати зіркою естради. А сказали, що в мене оперний голос. Звикала до класичного репертуару перші два роки. Коли запросили до військового оркестру, треба було співати "Господа офицеры", "Давай закурим, товарищ, по одной". А я виконувала арію "Пам'ять" Ендрю Ллойда Веббера з мюзиклу "Кішки", "Луну" з репертуару тенора Алессандро Сафіни, "Аве Марію". Даємо концерти і для генерального штабу, і для солдатів-строковиків. Їм уже трохи набрид старий репертуар: як не народні пісні, то ще радянські, як "День победы". Радіють, коли чують західні хіти. Особливо люблять у моєму виконанні "Бессаме мучо".

Завжди виходжу співати у сукнях, які привозять друзі з-за кордону. Ніколи не виступала у формі. Військового звання теж не захотіла брати. Деякі жінки в оркестрі до полковників дослужуються.

Зараз ви читаєте новину «Інна Лещук перемогла на "болгарському Євробаченні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути