вівторок, 12 жовтня 2010 05:45

Хосе Каррераса можна послухати за 400 гривень

13 жовтня у столичному палаці "Україна" з новою програмою "Середземноморська пристрасть" виступить 63-річний іспанський оперний співак Хосе Каррерас. На сцену з ним вийде сопрано Офелія Сала. Керувати Національним симфонічним оркестром України буде диригент Давид Хіменез.

Хосе дебютував на оперній сцені у Барселоні в 11 років. 1971-го виступав у Лондоні в опері "Марія Стюарт" з іспанською оперною співачкою Монсеррат Кабальє .

— Він, безумовно, геніальний, — каже вона про Каррераса. — У ньому поєдналися голос, музикальність, працьовитість і краса. Я щаслива, що перша помітила цей діамант і допомогла світові його побачити.

У 1980-х співак на кілька років пішов зі сцени, бо захворів на гостру лейкемію. Кілька разів пліткували про ймовірне завершення Хосе Каррерасом оперної кар'єри. Співак усе спростовував і виходив на сцену.

—  Усі найдешевші квитки давно розкупили, — кажуть у касі палацу "Україна". Щодня дзвонять із Верховної Ради. На концерт прийде, певно, півпарламенту. Тільки за сьогодні кілька дорогих білетів замовляли помічники депутатів.

Квитки в театральних касах міста коштують 400–6500 грн.

Зараз ви читаєте новину «Хосе Каррераса можна послухати за 400 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути