Ексклюзиви
пʼятниця, 15 квітня 2011 01:15

Хіти "Гадюкіних" переспівають 17 зірок

3 червня в столичному Палаці спорту відбудеться концерт "Я вернувся домів" присвячений пам'яті 46-річного Сергія Кузьмінського. Він був вокалістом львівського рок-гурту "Брати Гадюкіни", позаторік помер від раку горла.

Твори гурту переспівають 17 зірок. Усі погодилися виступити безкоштовно.

Один із найвідоміших хітів "Всьо чотко" виконає Олег Скрипка.

— Ще на початку 1990-х його гурт "ВВ" плутали з "Гадюкіними". До Скрипки підходили люди й казали: класна у вас пісня про наркоманів. Він заперечував: "Це не наша, це "Гадюкіних", — кажуть організатори.

Організатори концерту зателефонували екс-солістці гурту Вікторії Врадій. У "Гадюкіних" вона виступала під псевдонімом Сестричка Віка.

— Віка довго жила в Америці, зараз повернулася до Львова. Але постійно їздить у Лос-Анджелес, має там якийсь бізнес. Участі в концерті поки що не підтвердила.

Олег "Фагот" Михалюта з гурту "ТНМК" виконає пісню "Файне місто Тернопіль".

— Це класика українського року, головне її не зіпсувати. Уже спробували грати її на концертах. Навіть на камерних корпоративах люди в білих сорочках і краватках підриваються з місць танцювати, всидіти неможливо.

Гурт "ТіК" готує композицію "Місько, вважай".

— Не всі розуміють у цій історичній баладі, хто такий Місько, — говорить соліст Віктор Бронюк, 32 роки. — Кузя у часи перебудови натякав у цій пісні на Горбачова. На останньому концерті вже співав "Вітьку, вважай", звертаючись до іншого президента.

Квитки з'являться у продажу з 18 квітня, коштуватимуть 120–350 грн. Кожному глядачеві обіцяють подарувати диск. Для прихильників гурту зі Львова, Тернополя, Івано-Франківська організовують автобуси.

Зараз ви читаєте новину «Хіти "Гадюкіних" переспівають 17 зірок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути