Ексклюзиви
четвер, 14 грудня 2006 18:40

Гусєва зіграла кар"єристку

Російський трилер "Флешка" іде в українських кінотеатрах. 30-річна московська актриса Катерина Гусєва грає в ньому керівника великої компанії Вікторію. 36-річний пітерець Ілля Шакунов — її підлеглого і чоловіка на ім"я Андрій.

Якось він скачує на флешку інформацію про "ліві" прибутки компанії. Флешка — це електронний пристрій, на який із комп"ютера можна скопіювати  будь-який текст. Ця інформація коштує $320 млн. Удома Андрій застає дружину в ліжку із впливовим бізнесменом. Розлючений чоловік краде флешку. Бере заручником системного адміністратора Ігоря (Євген Стичкін) й тікає з Москви в костромське село.

— На цю історію, — розповідає російський режисер Георгій Шенгелія, 46 років, — мене десять років тому надихнуло оповідання американського письменника О"Генрі "Брати по нещастю". Але з часом історія змінилася. А ще за три роки я переписав сценарій.

Акторка Гусєва в цьому фільмі вперше зіграла не ліричну героїню, а холодну кар"єристку.

— Перед зйомками я спеціально ходила до фінансової компанії, — каже вона, — спілкувалася з жінками, які там працюють. Відразу звернула увагу на їхні випестувані руки. Довелося й собі наростити нігті. Відчуття жахливі. Не могла дочекатися останнього знімального дня, щоб їх зірвати! А найстрашнішим був скупий, із фінансовою термінологією  текст. Я його просто зазубрювала.

Зйомки проходили минулого літа в Костромській області Росії, на березі річки Унжі.

Зараз ви читаєте новину «Гусєва зіграла кар"єристку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути