вівторок, 01 липня 2008 16:17

Георгій Делієв із "Масок" знімає мелодраму

Автор: Фото: Євген КОЛЕСНИК
  На бек-вокалі в Георгія Делієва (в центрі) співають близнючки Катя і Даша. Артист називає їх ”мої куколки”
На бек-вокалі в Георгія Делієва (в центрі) співають близнючки Катя і Даша. Артист називає їх ”мої куколки”

Художній керівник комік-групи "Маски" 48-річний Георгій Делієв розпочав зйомки двосерійної мелодрами "Синие, как море, глаза". Фільм зніматимуть у Києві й Одесі, він вийде на екрани восени.

— Із жанром драми я поки справляюся, — запевняє Делієв. — Маю досвід — три роки тому зняв психологічну драму "Редкий дождь".

Розмовляємо в столичному клубі "Дакота", за кілька годин до концерту Георгія. Із групою "Мастер-класс" під ім"ям Жорик Делієв актор дописує музичний альбом "Небесный поезд". Каже, працює в стилі "іронічний панк-рок".

— У нас є багато стьобних пісень, але достатньо й філософських, — Делієв поправляє пасок із написом англійською "рок-зірка". — В альбомі буде 10 пісень. Одна з них — ремікс Олексія Большого (брат чоловіка співачки Альони Вінницької. — "ГПУ") на пісню "Я — плохой". Буде ще й дует із російською групою "Запрещенные барабанщики" на україномовну пісню "Картопля".

Каже, альбом присвятить пам"яті Наталі Пивоварової — екс-солістки пітерського гурту "Колібрі". Торік у вересні вона загинула в автомобільній катастрофі в Криму. Перед цим Делієв записав дуетом із Пивоваровою пісню "Діалог".

— Ми з Наташею були знайомі ще з 1982-го. Минулого літа я поїхав у Пітер на гастролі, зайшов у гості до Наташі.  Узяв гітару й зіграв кілька своїх пісень. Наташі сподобався "Діалог". Невдовзі ми записали його в Одесі, а за два тижні Наташа приїхала ще раз і переписала — пояснила, що їй не сподобалося звучання голосу. За два тижні до своєї загибелі приїжджала ще раз. Її "фольксваґен" був трохи не в порядку, я ще допомагав його лагодити. А потім ця аварія... — на хвилину змовкає. — Наташа так і не почула остаточну версію нашої пісні.

— Півроку тому ви знялися у фільмі Кіри Муратової "Мелодія для катеринки".

— Зіграв божевільного проповідника. Шкода, що Кіра викинула ключову сцену, де мого героя б"ють діти. Хороша сцена, її гарно зняли. Кірі, здається, теж сподобалося, але потім вона вирізала цей епізод. Мабуть, вирішила, що він трохи відводить убік основний сюжет. Але без цього епізоду мій священик став прохідним героєм.

— Кажуть, Кіра Георгіївна — дуже складна людина.

— Вона завжди добивається чого хоче, — знизує плечима Делієв. — Іноді режисерові складно пояснити знімальній групі задумку. Коли Кірі це не вдається, вона може вибухнути. Але мені пощастило — мене вона ніколи не сварила.

Зараз ви читаєте новину «Георгій Делієв із "Масок" знімає мелодраму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути