четвер, 08 лютого 2007 15:10

Еротичний серіал знімають у Києві

Автор: фото з архіву продюсера Сергія Рибалкіна
  В середу зняли 17-ту серію ”Еротичної варти”
В середу зняли 17-ту серію ”Еротичної варти”

Перший український серіал для дорослих "Еротична варта" вже можна купити на DVD-дисках. На кожному — по чотири еротичні новели. Стрічку придбало російськомовне кабельне телебачення Великої Британії. Українські канали поки що вагаються показувати вітчизняну еротику. Експертна рада Міністерства культури присвоїла фільму категорію "Для перегляду після 21 року".

Продовження знімає київська "Пілігрим-студія". Розмовляємо з творцями серіалу в їхньому офісі на вулиці Великий Васильківській. Кіношники щойно повернулись з нічних зйомок 17-ї серії.

— Винайняли квартиру на Хрещатику, цілу ніч працювали, — каже втомленим голосом 42-річний продюсер Сергій Рибалкін.

Бюджет серіалу приховує.

— Він дуже скромний, — пояснює. — Акторам за день зйомок платять від 200 до 300 доларів.

— Хлопці в нас випускники університету імені Карпенка-Карого, — розповідає режисер Василь Рибальченко, 35 років. — Студентів Поплавського не беремо — рівень не той. А дівчата — моделі. Їхні послуги оплачуємо через агентства.

Раніше Рибальченко знімав кліпи для групи "Мед Хедс" і співачкам Каріні Плай та Надії Шестак. А також рекламу для українського телебачення. Зізнається, що еротику знімати важче — іноді на один епізод може піти до сорока дублів.

Студентів Поплавського не беремо — рівень не той

— Приходили на проби повії, — згадує. — Відкриє рот — і відразу зрозуміло, що роль їй пропонувати не можна. Приходили парочки, готові на все. Ми радили їм домашнє відео знімати. У наших фільмах ніякого контакту між акторами немає. Чоловіки використовують бандаж з арсеналу стриптизерів — трусики тілесного кольору.

Каже, що у 17 серіях актори змінюються.

— Один у нас знімається максимум у трьох серіях. Знайомляться за день до зйомок.

Проблеми з акторами виникають? — питаю.

— Одна дівчина попросила для хоробрості 50 грамів коньяку. Випила і тут же вирубалась. А ми знімали в готелі, номер був оплачений на два дні. Проте наступного ранку відзняли все за півзміни. Ще одна дівчина теж попросила коньяку. У неї судини розширились на руках. Це некрасиво виглядало в кадрі, тому довелося переносити зйомки. А в одного актора вискочив герпес на обличчі. Теж мали вихідний. Буває, на пробах дівчата не соромляться роздягатися. Коли ж бачать камеру, відмовляються зніматися. Приїхала одна модель, яка фотографувалася для американського еротичного журналу "Пентхаус". Їй сподобалося те, що ми робимо. Але брати участь у зйомках відмовилася, бо в Києві живе її ревнивий чоловік.

А якщо, наприклад, чоловік-актор збуджується по-справжньому?

— Ні в кого такого ще не було. Навколо ж стільки народу — оператори, освітлювачі, режисер. Чоловіки на знімальному майданчику під час перерви обов"язково одягають халат або кутаються в рушники. А жінки часто ходять голі.

Вас дружина не ревнує до актрис?

— Ні, вона в мене філософ за освітою. Розуміє, що це — робота. А я люблю свою професію і ніколи не проміняю любов на постіль.

Стрічку озвучують молоді актори столичних театрів.

— Моделям важко бути справжніми акторами, — пояснює режисер.

Після зйомок у вашому фільмі з"являлися закохані пари?

— Одна така є. Вони познайомились у нашому офісі. Але в жодному фільмі разом не знімалися.

Сценарист фільму Ігор Лепенець, 37 років, закінчив Інститут легкої промисловості.

— У мене багато знайомих модельєрів — колишніх однокурсників. Вони мені напрокат дають свій одяг, — говорить. — Тільки просять не зізнаватися нікому, бо потім ніхто цей одяг купувати не захоче.

Зараз ви читаєте новину «Еротичний серіал знімають у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути