вівторок, 10 липня 2007 17:09

Джордж Майкл показав киянам карикатуру на Джорджа Буша

Автор: фото: УНІАН
  Джордж Майкл просить киян підспівувати на НСК ”Олімпійський”
Джордж Майкл просить киян підспівувати на НСК ”Олімпійський”

9 липня в Національному спорткомплексі "Олімпійський" у Києві відбувся концерт британського поп-співака Джорджа Майкла, 44 роки. Він прилетів на власному літаку з Лондона із 48-річним коханцем Кенні Моссом, який є його менеджером. Прибув також батько співака Кіріакос Панайоту із другою дружиною (мати Джорджа Майкла померла від раку).

Джордж Майкл поставив умову: він не спілкується із журналістами і публікою. Єдиний автограф дав випадковому чоловікові в аеропорту "Бориспіль" на стогривневій купюрі.

Квитки на концерт коштували 150–7500 грн. Стадіон розділили на 10 секторів.

— У "платинову" зону зробили ціну в півтори тисячі доларів, — розповідає "ГПУ" керівник компанії "Єврошоу" 49-річний Сергій Галузін.— Тому в інші зони вхід був значно дешевший. Поле "Олімпійського" встелили пластиковим покриттям. А от у "платиновій" зоні гості гуляли по траві. За трибуною, на якій вони сиділи, усім безкоштовно наливали пиво "Стелла Артуа" та коньяк. Співачка Руслана Лижичко в руках весь час тримала келих білого вина. На концерт прийшла із чоловіком Олександром Ксенофонтовим. Зі своїми хлопцями прийшли також Наталя Могилевська й Ані Лорак. Зять Леоніда Кучми бізнесмен Віктор Пінчук весь час розмовляв по мобілці за кілька метрів від дружини Олени Франчук.

Виступ Джорджа Майкла затримали на півтори години. За словами організаторів, через недостатню кількість входів на "Олімпійський". Адже поряд будують торговельно-розважальний центр, і частина входів зачинена. Представники зірки погодились розпочати шоу, коли більшість слухачів займе свої місця.

Єдиний автограф дав на стогривневій купюрі

Джордж Майкл у цей час сидів у гримерці, меблі й обладнання для якої возить за собою на чотирьох вантажівках. За умовами, в гримерці мають бути сухарики, кілька пляшок мінеральної води "Евіан" та дієтичної кока-коли без кофеїну. Усі продукти співак привіз із собою з Лондона.

Його виступ складався з двох відділень по 45 хв. 35-метрову триярусну сцену для концерту монтували тиждень. По обидва боки висять два екрани, а ще один — найбільший — посеред сцени. Від неї півколом іде підвищення, по якому ходить зірка. На екрані в цей час показують величезні серця, кристали та уривки з кліпів співака.

Джордж Майкл виступає проти війни в Іраку й участі в ній британських військових. В останній пісні першого відділення  "Пристреліть собаку" на сцені надули величезну карикатурну ляльку американського президента Джороджа Буша. У пах йому вчепився надутий песик з британським прапором на спині. Після цієї пісні музиканти йдуть зі сцени, а на екрані з"являються хвилини зворотного відліку часу до кінця антракту. Він триває 20 хв.

У кінці публіка викликає Майкла на біс. Він питає англійською: "Яку пісню хочете почути?" Стадіон вигукує: "Фрідом!" У кінці шоу на сцені знову надувають ляльку. Цього разу це нью-йоркська статуя Свободи з обличчям колишнього прем"єр-міністра Великої Британії Тонні Блера. Замість факела в руці політик тримає пістолет.

На ім"я Джорджа Майкла забронювали "номер" у п"ятизірковому готелі "Прем"єр Палац". Але зірка ним не скористалася. Відразу після виступу на "Олімпійському" співак вилетів до Лондона. Наступний концерт Джорджа Майкла відбудеться у Варшаві.

Зараз ви читаєте новину «Джордж Майкл показав киянам карикатуру на Джорджа Буша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути