Ексклюзиви
вівторок, 23 жовтня 2012 07:00

Дженніфер Лопес приїде з дітьми

Автор: фото з сайта www.woman.ru
  Співачка Дженніфер Лопес із дочкою Еммі та сином Максом прийшли на матч ”Реалу” в Мадриді у формі футбольного клубу
Співачка Дженніфер Лопес із дочкою Еммі та сином Максом прийшли на матч ”Реалу” в Мадриді у формі футбольного клубу

7900 грн коштують найдорожчі, а 600 — найдешевші квитки на концерт американської співачки Дженніфер Лопес, 43 роки. 13 листопада вона виступить у столичному Палаці спорту. До України приїде в рамках світового турне "Знову танці".

— Пропаганда творить чудеса. Пам'ятаєте, як за Радянського Союзу вона зробила із колгоспниці Паші Ангеліної героїню? Отак команда суперпрофесіоналів із Дженніфер Лопес зробила зірку, яка входить в п'ятірку найуспішніших артистів світу, — каже київський продюсер Тимофій Нагорний, 43 роки. — У неї прописано геть усе, що вона має для цього робити. Починаючи від занять із хореографом і закінчуючи мімікою на обличчі. Плюсом Дженніфер є те, що вона симпатична і трудолюбива, хоча вокал у неї посередній.

Лопес приїде до Києва зі своїми 4-річними двійнятами — Еммі і Максом. Також із нею буде мати Гваделупа й теперішній хлопець — танцівник 25-річний Каспер Смарт. Усі вони планують зупинитися в готелі "Хаятт Рідженсі", де для них уже орендували два поверхи. У цьому готелі жила й Мадонна, коли приїжджала з концертом у серпні. Також співачка везе команду із 85 осіб.

Дженніфер Лопес побажали жити в 2-кімнатному "люксі" із м'якими меблями, міні-баром, двоспальним ліжком. Мають бути також чотири дзеркала в повний зріст і шкіряне сидіння для унітаза. Поки що невідомо, чи побажає зірка перефарбовувати стіни номера під настрій. У готелі кажуть, що не готові до цього.

— Ми можемо лише меблі по фен-шую переставити. А от стіни навряд чи будемо фарбувати.

У гримерці мають бути меблі сірого кольору, кавоварка, чотири кришталеві попільнички, чорні й білі рушники для рук, букети білих лілій і троянд. Квіти треба змінювати тричі на добу. Співачка їздитиме містом на чорних "Рендж Роверах".

Це вже другий візит Дженніфер Лопес до України. Торік у липні вона співала на весіллі сина узбецького мільярдера Азама Асланова в пансіонаті "Айвазовський" у Криму. Тоді їй заплатили гонорар в $1,8 млн.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес приїде з дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути