вівторок, 12 червня 2012 06:15

"Думала: "Ну все, зараз впаду і помру"

Автор: фото: Ольга Камєнєва
  Співачка Марія Яремчук представить Україну на конкурсі ”Нова хвиля” в Юрмалі
Співачка Марія Яремчук представить Україну на конкурсі ”Нова хвиля” в Юрмалі

Співачка 19-річна Марія Яремчук визначилася із репертуаром для пісенного конкурсу "Нова хвиля". Він стартує 24 липня в латвійській Юрмалі. Переможець отримає премію 50 тис. євро.

— На "Хіт країни" обрала "Тече вода" Софії Ротару, на зарубіжний — пісню "Хоумлес" британки Леони Льюїс. Власний хіт поки що не можу назвати, бо ще його не відпрацювала. Пісня буде російською. Написав її мій продюсер Андрій Француз. Я теж пишу пісні, але це поки що ескізи. На конкурс обрали вже відпрацьовані композиції. Пісню Льюїс я співала на "Голосі країни", а Ротару — часто виконую на концертах. Зробимо її трохи динамічнішою. Репетируємо цілими днями. Ще їжджу з концертами. Виступала на Дні міст Львова, Івано-Франківська. Продюсер каже, що мені корисніше працювати з народом, ніж із гостями на корпоративах. Там можна краще навчитися говорити з публікою.

Психологічно витримаєте конкурс?

— Витримала ж сім прямих ефірів. Бувало думала: "Ну все, зараз впаду і помру". А потім відкривалося друге дихання, як в атлетів. Таке було, коли я прилетіла з Москви, де проходив відбір. Через те, що спала лише 2 години, у горлі з'явилися гнійні пробки. Почалося незмикання зв'язок. Це чудо, що я змогла з такими проблемами заспівати композицію Селін Діон в ефірі "Голосу країни". Тому впевнена, що зможу потягнути й "Нову хвилю".

Хто порадив вам іти на "Нову хвилю"?

— Ігор Крутой. Він товаришував із моїм батьком. Але не знав, що в нього є донька. Йому про це сказали на ефірі "Голосу". Крутой попросив мене знайти і покликати. Я дуже хвилювалася, як ішла до нього на зустріч. Він же заправляє не тільки російською естрадою, а й українською. Запитав, чому я не беру участі у відборі на "Нову хвилю". Кажу: "Ну, не знаю". Тоді він: "То приходь завтра". Я й прийшла. Заспівала одну молдовську пісню і татову "Усміхнися мені" — й перемогла.

У журі конкурсу сидять брати Меладзе, які були суддями в "Голосі країни". Сподіваєтеся на їх підтримку?

— Ні. Це було би смішно, якби я погано виступила, а мене все-таки підтримали. Одразу пішли б чутки. Хоч говоритимуть усе одно. Але що мені після того, перестати співати? От у Чернівцях нещодавно чула, що я заплатила 100 тисяч доларів за участь у "Голосі країни". А звідки в мене, студентки, такі гроші? Я в Києві навіть не у своїй квартирі живу, а на зйомній. Але це нормально, коли люди пліткують. Значить, цікава їм.

Назарій Яремчук брав на гастролі подушку доньки

Про Марію Яремчук дізналися після участі в талант-шоу "Голос країни". На "сліпому" прослуховуванні через технічну помилку до неї повернулися всі чотири тренери шоу.

— Тоді всі почали говорити, що це знак зверху. Тобто таким чином батько якось допоміг мені потрапити на проект, — пояснює Марія. Її батько Назарій Яремчук помер 43-річним від раку шлунка. Марії було 2 роки. — Мама розповідала мені, що тато любив брати із собою на гастролі мою подушку. Ніколи не розлучався з нею. А коли приїхав з Америки, де лікувався від раку, купив камеру. Знімав, як ми живемо. Мама не давала дивитися ці касети. Але в 16 років я знайшла їх на горищі. До того знала про тата, що він легенда української естради. А на знімках побачила чуйного і прекрасного чоловіка. А ще красивого. Таких чоловіків я ще не зустрічала.

 

Зараз ви читаєте новину «"Думала: "Ну все, зараз впаду і помру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути