вівторок, 24 жовтня 2017 05:46

Дружина Армена Джигарханяна подає на розлучення

Автор: ФОТО З САЙТА WWW.mk.ru
  Піаністка з Києва Віталіна Цимбалюк-Романовська та актор Армен Джагарханян були 15 років знайомі. Одружилися в лютому торік
Піаністка з Києва Віталіна Цимбалюк-Романовська та актор Армен Джагарханян були 15 років знайомі. Одружилися в лютому торік

— Я в хорошей форме, голова работает. Это политика Виталины Викторовны — больным меня представить. Она неграмотна и агрессивна. У меня есть чудесная квартира, а мне негде спать, — розказав в одному з інтерв'ю російський актор 82-річний Армен Джигарханян. Кілька днів тому його госпіталізували до 57-ї міської лікарні Москви. Кажуть, захворів після сварки з дружиною — піаністкою Віталіною Цимбалюк-Романовською, 38 років. Її не пускають до палати чоловіка, скаржиться вона.

Нещодавно Армен Джигарханян заявив на російському телебаченні, що дружина бажає його смерті. Хоче швидше отримати частину великого спадку. Чоловік вважає, Віталіна привласнила кошти його театру.

Улітку подружжя купило трикімнатну квартиру на підмосковній Рубльовці. Жінка говорить, що придбала її сама. До цього жили в однокімнатному житлі Армена Борисовича.

— Он человек немолодой. Зарабатывал выходами на сцену. Их у него не очень много на месяц. Это небольшие деньги. Большой вопрос, кто кого содержал, — сказала представниця піаністки Еліна Мазур.

Віталіна народилася в Києві. До Москви переїхала з батьками 2002-го. З Джигарханяном одружились півтора року тому. До того були тривалий час знайомі.

З 2015-го Цимбалюк-Романовська займала посаду директора Московського драматичного театру під керівництвом чоловіка. Нещодавно російські ЗМІ повідомили, що була звільнена. Армен Борисович висловив недовіру директору та її замам з юридичних і фінансових питань.

— Она неумная. Нужно было заполучить статус, карьеру, которую она сделала. Но, видимо, заигралась. Ей вскружило голову, что она директор, властвует, может всех раскритиковать. Потеряла ориентир, — вважає Тетяна Власова, 74 роки, друга дружина Джигарханяна.

Близькі розповідають, в Армена Борисовича трапляються різкі напади гніву. Рік тому заявляв, що екс-дружина Власова найняла кілера, аби вбити Віталіну. У цей самий час вигнав з театру кількох працівників. Ті подали до суду за безпідставне звільнення.

— Армен — в неадеквате, — говорить його сестра Марина Борисівна, 63 роки, директор Санкт-Петербурзького музею сучасного мистецтва. — Якби не Віталіна, його давно б уже не було в живих. Вона не раз витягувала брата з-над прірви.

"Она всегда ­искренне ухаживала за мужем и была для него не только обожаемой девушкой, но и сиделкой, и нянькой, и администратором. И длилось это не один год, — написала акторка 48-річна Евеліна Бледанс у соціальній мережі. — Тепер він називає її зрадницею і не хоче мати з нею нічого спільного. А хіба не повинен літній чоловік хоча б бути вдячним жінці за те, що віддала йому свої найкращі роки?"

— Віталіна глибоко ображена і розчарована настільки, що сама вирішила подати на ­розлучення. Пробачити таку ­зневагу не в змозі, — додає Еліна Мазур.

Це третій шлюб Армена ­Борисовича. Перед ним розлучився з актрисою Тетяною Власовою після 40 років спільного життя. З першою дружиною, актрисою Аллою Ванновською розійшовся через її психічні проблеми.

— З дружинами мені не щастить. Бо ми дивимося на жінку і думаємо: начебто зачіска красива, брови гарно намальовані. Фігня все це. Не туди треба дивитися. Ми з Віталіною давно не влаштовуємо один одного. Часто сварились, — пояснює Джигарханян.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Армена Джигарханяна подає на розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути