Ексклюзиви
вівторок, 03 квітня 2012 00:15

Домогаров плутає знімальні майданчики

Російський актор 48-річний Олександр Домогаров приїхав до Києва з виставою "Химерна пригода з доктором Джекілом та містером Гайдом" за мотивами новели Роберта Льюїса Стівенсона. За 3 год. спектаклю герой перетворюється із доброго доктора Джекіла на негідника містера Гайда.

— У кожному з нас є зло, яке хоче вийти назовні, — каже актор. — Справа кожного — випускати чи ні.

Над чим зараз працюєте?

— Окрім вистав, знімаюся в серіалі "Марьина роща". Графік насичений. Учора прокинувся в Калузі, за 400 кілометрів від Москви. Об 11.00 увійшов у кадр, закінчив о 23.30. До Москви приїхав о третій ночі, а в 7.30 їхав в аеропорт, і зараз я в Києві. Такий графік із 2 січня до 6 липня. Вихідних не буде. Хіба як прилечу до Москви, збрешу, що приїхав на день пізніше. Хочу подивитись, як живуть мої собаки.

Хто з режисерів уплинув на ваше життя?

— Останній — Андрій Кончаловський. Це Всесвіт. Він непроста людина. Коли ми знімали "Глянець", часто мені говорив: "Ти розумієш, де ти зараз працюєш? Ти не плутаєш майданчики?". В мене тоді паралельно були ще чотири картини, і, мабуть, я справді плутався. Коли почали репетирувати чеховського "Дядю Ваню", запитав у нього: "А куди ці  монологи? Це ж смішно". І він мене просто вбив однією фразою: "Домогаров, знаєш, чим відрізняється у шлюбі старий чоловік від молодого? Старий знає перспективу". (Кончаловський одружений уп'яте. Дружина, актриса Юлія Висоцька, молодша від нього на 36 років. — "ГПУ").

Як долаєте труднощі під час виконання ролі?

— Багато репетирую. Люблю свою роботу за те, що змушує потрудитися, замислитися і розібратися. А не просто вийти і зіграти. Наприклад, працюємо з Кончаловським над виставою "Три сестри". На шостий день приходимо до думки: "А простішої п'єски не знайшлось?".  І я починаю дивитися фотографії того періоду, розуміти, як тоді жили люди. Оце кайф. Прем'єри, квіти та глядачі — вже інша історія.

Зараз ви читаєте новину «Домогаров плутає знімальні майданчики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути