вівторок, 18 червня 2013 06:00

"Діти не бачили, як мама з татом цілуються"

"Діти не бачили, як мама з татом цілуються"

— Це не просто гарна картинка. Героїня безрозбірно займається сексом, бо в неї психологічна травма. Вона потребує любові, але боїться глибоких стосунків із чоловіком, — розповідає київська акторка 34-річна Анна Сирбу. Виконала головну роль у фільмі Олега Борщевського "Німфо". Стрічка потрапила на конкурс Одеського кінофестивалю, який відбудеться 12-21 липня.

— Моя героїня "змітає" всіх чоловіків за 10 кілометрів. Вони до неї липнуть, — пояснює актриса. — Це непросто прийняти. В Україні засуджують сексуальних жінок. Таке виховання. Тільки нещодавно навчилися говорити "люблю" — друга, родину, маму. Є сім'ї, в яких діти ніколи не бачили, як мама з татом цілуються. Важко знайти жінку, що прокидається у гарному настрої й не біжить стрімголов на роботу. Переважно українки — це ломові коні.

У стрічці її персонаж переноситься у просторі після сексу.

— Через свій дар вона не може знайти собі пару, бо не буває з кимось більше однієї ночі. Проте це виправдовування. Насправді моя героїня боїться себе. У фільмі є герой, який від початку відчуває її. Увесь час вона була для нього єдиною. Коли героїня приймає себе — закохується в нього. "Німфо" — це фільм про любов жінки до себе.

У травні українську еротику представили на 66-му Каннському кінофестивалі у Франції. Показали у позаконкурсній програмі короткого метра. Там картиною зацікавилися дві компанії з кінопрокату. Одна хоче викупити права на трансляцію стрічки.

— Можуть включати до альманахів з іншими короткометражками. Чи викладуть в інтернет, де фільм можна буде переглянути за якусь плату, — говорить виконавчий продюсер стрічки Микола Базанов, 26 років. — Доки угоду не підписали, возитимемо картину по фестивалях. Коли фільм продали і десь показують, на фестивалі високого класу вже не потрапиш. Що більше показів на таких заходах, то стрічка дорожчає. У Каннах картина сподобалася представникові кінофестивалю в Локарно. А фахівцям з Об'єднаних Арабських Еміратів тема здалася надто радикальною.

Зараз ви читаєте новину «"Діти не бачили, як мама з татом цілуються"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути