понеділок, 29 травня 2006 17:55

Дереш видав книжку про намір

У видавництві "Дуліби" вийшов роман 21-річного львів"янина Любка Дереша "Намір!". Презентували його у столичній кав"ярні "Квартира Бабуїн" на Подолі. Автор без мікрофона розповідав про свою нову роботу.

— Вистава в цирку, — почав Дереш. — Конферансьє оголошує номер: "Зараз на ваших очах хлопчик із феноменальною пам"яттю вип"є п"ять кухлів пива". Хлопчик на сцені випиває п"ять кухлів пива. Овації. "А зараз, — продовжує конферансьє, — хлопчик із феноменальною пам"яттю обдзюрить глядачів із першого по третій ряди. Можете не тікати! Я ж казав: хлопчик — із феноменальною пам"яттю". Саме про такого хлопчика моя книжка, — сміється письменник.

У "Бабуїні" роман продають за 10 грн. Він має 296 сторінок вузького формату. На обкладинці — репродукція Казимира Малевича: два квадрати — білий і червоний — на чорному тлі, й по всьому — іржаві плями. На другій сторінці — портрет космонавта Юрія Гагаріна у шоломі зі словом "СССР".

Автор підписує книжки шанувальникам і дає поради:

— Знайдіть тихе місце, вимкніть мобілку, ввімкніть настроєву музику. Приготуйте кави або чаю до печива. І спробуйте прочитати книгу за один раз, не відриваючись.

Зараз ви читаєте новину «Дереш видав книжку про намір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути