понеділок, 13 липня 2009 17:53

Даша Астаф"єва гратиме Мерилін Монро

24-річна співачка з групи "Нікіта" Даша Астаф"єва з 13 липня вестиме на телеканалі "Тоніс" передачу про кіно. В ній з"являтиметься в образах щоразу нової кіногероїні. Її гримуватимуть під Мерилін Монро у стрічці "В джазі тільки дівчата", Ніколь Кідман у "Мулен Руж" та Анджеліну Джолі у "Лара Крофт".

— Такие программы распространены в Америке, — розповідає співачка "ГПУ". — Мій приятель, засновник журналу "Плейбой" Х"ю Хефнер, щосуботи у своєму маєтку влаштовує такі кіноперегляди. До кінозалу на 30 місць запрошує друзів. Перед тим зачиняється в кабінеті й готує промову. З багатьма зірками він знайомий особисто, тому знає чимало історій. Пообіцяв поділитися деякими зі мною.

Перед затвердженням Даша проходила проби.

— Учила тексти, намагалася читати рухомий рядок. Беру уроки дикції та ораторської майстерності. Я закінчила факультет режисури — тож знаю, чого режисер хоче від актриси чи телеведучої.

Каже, її улюбленим образом є акторка Бетті Пейдж. Хефнер стверджує, що Даша на неї схожа.

Американська фотомодель Бетті Пейдж стала секс-символом 1950-х. Кажуть, що була коханкою актриси Мерилін Монро. 30 років хворіла на шизофренію, 6 грудня 2008-го після серцевого нападу впала в кому. Родичі відключили їй апарат штучного дихання через тиждень.

— Мій улюблений фільм "Касабланка". Я віддаю перевагу добрим комедіям та мелодрамам. Тож, гадаю, моя програма більше сподобається жінкам. У ній не буде насилля, крові, убивств. Цього не передбачає формат каналу.

Торік Астаф"єва вела програму "Погода" на телеканалі "М1". Комісія з питань етики й моралі рекомендувала перенести її на час від опівночі до четвертої ранку. Її члени пояснили, що пластика ведучої, погладжування руками грудей, живота, стегон може викликати в глядачів сексуальні відчуття, фантазії та хвилювання. Власники "М1" зняли передачу з ефіру.

Зараз ви читаєте новину «Даша Астаф"єва гратиме Мерилін Монро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути