пʼятниця, 16 вересня 2011 00:15

Данилко насмажив картоплі Пугачовій

Автор: фото: Тарас Подолян
  Співачка Софія Ротару репетирує на сцені концертного залу ”Ювілейний” з конкурсантом з Індії Нахілом Д’Сузі (ліворуч). 10 вересня в Ялті відбувся заключний концерт міжнародного фестивалю ”Крим м’юзік фест”
Співачка Софія Ротару репетирує на сцені концертного залу ”Ювілейний” з конкурсантом з Індії Нахілом Д’Сузі (ліворуч). 10 вересня в Ялті відбувся заключний концерт міжнародного фестивалю ”Крим м’юзік фест”

10 вересня в Ялті завершився міжнародний фестиваль "Крим м'юзік фест". Квитки коштували від 350 грн до 4 тис. За п'ять днів фестиваль відвідали 15 тис. глядачів.

Територію концертного залу огороджують металевими щитами. Біля кожного входу чергують по двоє охоронців. Глядачі збираються за годину до початку. Дівчина в короткій червоній сукні бризкає шию і зап'ястки солодкими парфумами. У руках тримає букет зі 35 червоних троянд.

— Купила цветы Максиму Галкину, — каже. — Я его просто обожаю. Может, увидит меня и оставит свою Пугачиху. Она же ему в бабушки годится, а я — в самом расцвете сил.

Алла Пугачова приїхала зі своїм цивільним чоловіком Максимом Галкіним потягом у власному вагоні. На вокзалі в Сімферополі їх зустріли організатори. До Ялти везли на авто, яке мчало на швидкості 120 км/год. Під час обгону водій вискочив на зустрічну смугу і ледь не зіштовхнувся з іншою машиною.

Фестиваль відкривають 62-річна Алла Пугачова і Софія Ротару, 64 роки. Тримаються за руки. Говорять, що плітки про їхню ворожнечу — маячня.

За ними на сцену виходять Потап і Настя Каменських. Виконують перероблену для фестивалю пісню "Не пара". Співають про стосунки Ротару і Пугачової. Потап — у балахоні, що нагадує вбрання Алли Борисівни. Настя виступає в образі Софії Михайлівни — випрямила волосся і одягла вузьку спідницю за коліна.

— До цього виступу ми готувалися довго, — розповідає Потап на репетиції. — Я попросив балахон у своєї знайомої, а Настя купила стрінги, які носить Софія Михайлівна. Співачки такої величини ніколи не стануть друзями, вони завжди знайдуть привід, щоб посваритися. Для них наша пісня була несподіванкою. За кулісами Пугачова сказала, що нам цього не пробачить. Та мені байдуже.

Після виступу на червону доріжку зі своїм балетом вибігає 37-річна Вєрка Сердючка, вона ж — артист Андрій Данилко. Підходить до фанатів, які стоять за металевою огорожею. Нахиляє свою "маму" — артистку Інну Білоконь — і роздає автографи на її спині.

— Живу на віллі "Єлена" на березі моря, — витирає серветкою піт із чола. — Мої сусіди — Алла Пугачова, Максим Галкін і Крістіна Орбакайте. Учора вранці захотів смаженої картоплі. Засмажив і запросив їх усіх до столу. Було смачно. Потім ще пили зелений чай і говорили про всілякі дрібниці. А позавчора врятував Діму Білана. Він повернувся до номеру пізно, ще й на творчому підйомі. Живе на четвертому поверсі, та чогось піднявся на третій і намагався увійти в номер Колі Баскова. Ледь вдалося відтягти його на четвертий поверх.

Маша Распутіна до концертного залу під'їжджає на чорному "мерседесі". Перечіпляється через "лежачі поліцейські", застелені червоною доріжкою. Водій встигає підтримати її під лікоть. Маша кілька хвилин позує перед фотографами. Знімає окуляри, намагається усміхатися. Коли закриває рот, шкіра на вилицях натягується. Фанати перешіптуються, що це через пластичні операції.

— Вона робить собі операції на обличчі кожні чотири місяці, — каже дівчина у вузьких джинсах із дірками на колінах. — Міняє то форму носа, то підборіддя, то губи.

 

Київській співачці подарували 50 тисяч доларів

У конкурсі змагалися конкурсанти з п'яти континентів. Гран-прі присудили чилійці 26-річній Кароліні Сото. Грамоту і $100 тис. їй вручає член журі, співак Валерій Леонтьєв.

Першу премію і $50 тис. отримала київська співачка 25-річна Злата Огневич.

Друге місце посів індієць Нахіл Д'Сузі, третє — сестри Умарія та Умарія зі Шри-Ланки.

Під час закриття фестивалю на голови глядачів висипають 50 кг сріблястого конфеті.

 

Зараз ви читаєте новину «Данилко насмажив картоплі Пугачовій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути