Ексклюзиви
вівторок, 26 липня 2011 05:15

Чупакабра житиме на озері Синевир

— Це буде перший український 3D-фільм, знятий професійно. З усіма атрибутами голлівудського кіно, — каже продюсер 61-річний Володимир Хорунжий про нову стрічку "Синевир". Її у серпні зніматимуть у Карпатах. Він написав музику до 40 голлівудських фільмів, був продюсером картин "Оранжлав" та "Закохані в Київ".

— За жанром це трилер, містика і жахи. Події відбуватимуться у 1970-х. Група молоді приїжджає на озеро Синевир. У них пікнік із палатками і ночівлею. У ті часи у молоді не було місця для інтиму, тому вибиралися в походи. Їм не пощастило — вони обрали місце, де мешкає Чупакабра. Озеро взагалі матиме сильну містичну притягальну силу. Крім цього чудовиська, будуть й інші містичні персонажі.

З 1981-го Хорунжий жив у США, працював як композитор. Серед його робіт — музика до фільму "Лангольєри" за романом американського письменника Стівена Кінґа та до комедії "Нерви на межі" із Джимом Керрі. До "Синевира" теж хоче написати музику. Бюджет стрічки — менше мільйона доларів.

— Це той випадок, коли вартість одного знімального дня "Аватара" Джеймса Камерона буде бюджетом фільму. Це приблизно 700–800 тисяч доларів. Я кажу потенційним інвесторам: "Це не те, що ви думаєте, коли люди випрошують гроші і зникають". Кіно — нормальна бізнесова діяльність. Фільм реально може заробити у прокаті від 3 до 5 мільйонів доларів.

Режисери — брати Олександр та В'ячеслав Альошечкіни. Вони були операторами українського 3D-фільму "Любов і крапка", в якому головну роль зіграла співачка Лілу. Картину хвалять за гарну операторську роботу.

— "Любов і крапка" — це була проба пера. Десь вийшло, а десь ні. Альошечкіни три роки працювали над сценарієм "Синевиру". Зібрали гарну творчу групу. Вже відбулися кастинги, дібрали акторів. Тиждень зніматимемо на озері Синевир, іще чотири — у схожому лісі під Києвом. Ми амбітні — хочемо 31 жовтня на Гелловін зробити презентацію 30-хвилинного промо-фільму. Роботу над стрічкою плануємо закінчити у грудні. Далі зніматимемо продовження — це буде трилогія.

Зараз ви читаєте новину «Чупакабра житиме на озері Синевир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути