Ексклюзиви
вівторок, 21 вересня 2010 01:45

Що ви купили?

Андрій Курков, 49 років, письменник:

— Книжку Олега Лишеги "Брате Лі Бо". Й отримав кілька у подарунок, наприклад Євгена Положія. Планую витратити 200–300 гривень, це десяток книжок. На коньяк поки що витратив більше.


Лариса Денисенко, 37 років, письменниця, телеведуча:

— Не могла дочекатися, придбала збірку "Сновиди". Свої авторські примірники ще не отримала. Купила "Самотність у мережі" Януша Леона Вишневського, хоча він у мене є польською мовою. Взяла Максима Кідрука "Подорож на Пуп Землі", Євгена Положія "По той бік пагорба", "Вирвані сторінки з автобіографії" Матіос, Куркова, Муракамі та альбом про Львів.


Максим Кідрук, 26 років, письменник:

— Нову книжку Галі Вдовиченко. Це було замовлення всіх сусідок моєї мами. Куплю "Ворошиловград" Жадана. Думаю, потрачу гривень 300.


Дмитро Павличко, 80 років, поет і перекладач:

— Одну книжку навіть встиг прочитати. Це "Спогади штрафняка" Остапа Зрачківського. Відкрив для себе великого письменника. На жаль, вже покійного. Він оповідає про те, як служив у штрафбаті німецької армії, а потім перейшов до дивізії "Галичина". Купив книжку Леоніда Кравчука. У ній мене цитує. Він молодець, прекрасним був президентом.

 Для доньки взяв ноти Володимира Івасюка

Любомир Буняк, 66 років, колишній мер Львова:

— Придбав два величенькі томи британського розвідника Роберта Конквеста. А ще Станіслава Бондаренка, Михайла Слабошпицького, Оксану Забужко — це мої улюблені автори. Вже прочитав 40 сторінок книжки Василя Шкляра "Чорний ворон". Він розповідає про події на Східній Україні 1921 року. В цей час там діяла повстанська армія.


Олег Тягнибок, 41 рік, голова політичного об"єднання "Свобода":

— Прийшов на Форум в останній день, коли вже згортали продукцію. Купив на 300 гривень. Найцінніша — аудіоверсія роману "Холодний Яр" Юрія Горліса-Горського. Ця книжка колись сильно вплинула на мій світогляд. Чотири роки тому я подарував її одному російськомовному вінничанину. Він найняв репетитора, вивчив українську і прочитав. Тепер придбав три комплекти дисків, усі на подарунки. Для доньки, яка грає на фортепіано, взяв ноти Володимира Івасюка. А для дружини — календар із фотографіями борщівської вишивки.

Зараз ви читаєте новину «Що ви купили?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути