вівторок, 15 січня 2008 15:14

Богдан Титомир їздив по сцені на самокаті

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Жаклін Санґстер, солістка гурту ”Калче Біт”, після виступу йде до гримерки. Із 1992 року у світі продали 10 мільйонів дисків гурту
Жаклін Санґстер, солістка гурту ”Калче Біт”, після виступу йде до гримерки. Із 1992 року у світі продали 10 мільйонів дисків гурту

Концерт "Дископремія ХІТ ФM-2008" минулої суботи відбувся в київському Палаці спорту.

Кращі хіти 1990-х в Україні виконували зірки тих часів — співак Хеддевей з острова Тринідад, що в Карибському морі, росіянин Богдан Титомир, німецький гурт "Калче Біт" та шведський "Реднекс". Зі старими композиціями виступили Ані Лорак, Віктор Павлік та гурт "Ґрін Ґрей". Усі виконавці отримали нагороди "Дископремії" за внесок у розвиток культури.

Квитки коштували від 70 до 100 грн. Зала заповнена на третину, глядачам переважно за тридцять.

— Кажуть, вам можна 10 гривень дати і пройти туди, — якась жінка намагається підкупити охоронця й прорватися до фан-зони.

Але той грошей не бере.

На розігріві виступають українські гурти "XS" та "Авіатор".

— Наші зірки могли б попрацювати над вимовою. Але в них на це, мабуть, часу немає. Попсували такі гарні зарубіжні пісні, — обурюється глядачка тим, як українці переспівували англомовні хіти.

За лаштунками шанувальниця дарує Вікторові Павліку, 41 рік, пакунок.

— Це мене з днем народження та Новим роком привітали! — пояснює співак і цілує жінку в щічку.

Дістає з пакета подушку у формі серця, на якому лежить мишеня.

— Мій син колекціонує подушки, він буде в захваті від цієї! — радіє Павлік.

Якийсь хлопець хоче сфотографуватися з Ані Лорак. Намагається обійняти її за талію, та охоронець співачки б"є його по руці.

Першим із закордонних виконавців виступає гурт "Калче Біт". Найбурхливіше зал реагує на хіт 1993 року "Містер Вейн". Публіка просить виконати пісню "на біс".

Потім на сцену на двоколісному електронному самокаті виїжджає репер Богдан Титомир, 40 років. На ньому ж катається по сцені протягом всього виступу. Його пісні супроводжуються відео, де оголені жінки цілуються й пестять одна одну.

Хед-лайнером концерту став співак Хеддевей, популярний на початку 1990-х. Славу йому приніс хіт "Вотс із лав". Нині Хеддевей майже не виступає.

Саме під ці пісні я відривався в юності на дискотеках, — каже 31-річний Едуард Приступа, соліст гурту "НеДіля". — А з наших зірок мені цікаві хіба що Ані Лорак та "Ґрін Ґрей", бо вони співають не під фонограму.

Зараз ви читаєте новину «Богдан Титомир їздив по сцені на самокаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути