вівторок, 21 серпня 2007 18:17

Андрій Кузьменко співав у жіночій сукні

Гурт "Скрябін" у понеділок повернувся з гастролей Україною. Музиканти відвідали Крим, південь та північ країни. Останній концерт на вихідних дали у Бердичеві. Виконували тільки старі пісні. Нові хіти у "Скрябіна" теж є. Нещодавно група записала альбом "Скрябінос мучачос". Але з цими піснями група поїде в тур 28 вересня.

На рок-фестивалі важкої музики "Ред Алерт Опен Ейр" біля Євпаторії в розважальному комплексі "Сонечко" лідерові гурту Андрію Кузьменку зробили на голові величезний ірокез. Усі учасники гурту вдягли жіночі сукні.

— Ми це зробили, щоб випендритися, — пояснює гітарист гурту Олексій Зволінський. — Рокери були шоковані. Ми грали в чотири рази "важчу" програму, аніж зазвичай. Для цього запросили київського гітариста Юрія Лисяка. Музиканти так розійшлися, що клавішник Костянтин Сухоносов упав із висоти три з половиною метри, коли йшов зі сцени до гримерки. Було темно, і йому здалося, що там сходи. Спочатку Костянтина привезли в Євпаторійську лікарню. Там сказали, що відвалився шматок правого ліктя. Тому Костянтина повезли до Сімферополя й зробили операцію. Руку загіпсували, і гурт продовжив тур Україною далі. Потім гіпс на його руці розфарбували. Він грав лівою рукою.

"Ред Алерт Опен Ейр" записував на відео російський музичний канал "Ей Ван". "Скрябін" хоче викупити у них права й випустити свій концерт на DVD-дисках.

Минулої середи в Ялті "Скрябін" виступав на Всеукраїнському фестивалі феєрверків. Цілу ніч на набережній виробники феєрверків із Києва, Харкова та Луганська пускали салюти. Перемогли кияни.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Кузьменко співав у жіночій сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути