Ексклюзиви
середа, 08 серпня 2007 15:27

Андрій Бенкендорф знімає Інну Цимбалюк

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Режисер Андрій Бенкендорф (ліворуч) та актор Антон Кукушкін на зйомках в офісі столичної кінокомпанії ”Файно-Компані”
Режисер Андрій Бенкендорф (ліворуч) та актор Антон Кукушкін на зйомках в офісі столичної кінокомпанії ”Файно-Компані”

61-річний український режисер Андрій Бенкендорф розпочав у Києві зйомки новорічної комедії "Ялинка, кролик, папуга".

— Тваринки в нас будуть найголовнішими, — пояснює режисер. — Шкода, що весь фільм вони сидітимуть у клітці, хоча сюжет буде побудований навколо них.

У стрічці "Ялинка, кролик, папуга" йдеться про успішного бізнесмена Сашка. Він поселив у себе вдома друга дитинства Михайла, життя якого не склалося. Студентами в різні роки вони були одружені з однією дівчиною. Несподівано в новорічну ніч до них приходить колишня дружина Маша, яка тільки-но покинула третього чоловіка. Решту святкової ночі всі проводять у споминах. А чоловіки змагаються між собою, намагаючись повернути кохання.

Головну роль у картині зіграє 30-річний москвич Антон Кукушкін, який  працює у Театрі сатири.

— Я не зірка. Мені в день по 10 сценаріїв не носять, — зізнався він "ГПУ". — Коли дізнався, що на два дні до Москви приїхав Андрій Бенкендорф, прибіг до нього на проби після двох кастингів і трьох ділових зустрічей. Він робить справжнє режисерське кіно, а не "мило" на автоматі штампує.

Актор говорить, що спочатку не дуже уявляв, як гратиме свого персонажа.

— Сценарій справді дотепний, не тупе хі-хі. Андрій Олександрович мені пояснив, що Сашко — колишній фізик-ядерник, який доробився багатства своєю головою. Інтелігентний. Гроші є, родини нема. Якимись глобальними питаннями не дуже переймається. Розважає себе нічними клубами та саунами. Я ж сам із таких. Закінчив математичний факультет МДУ, де більшість моїх однокурсників були схожі на цього Сашка. Коли гратиму, обов"язково згадуватиму їх.

Партнерами Кукушкіна стануть російські актори Анна Невська і Микола Хмільов. У невеликих ролях задіють артистів київського циганського театру "Романс". "Міс Україна-Всесвіт-2006" Інна Цимбалюк зіграє Снігуроньку.

— Дід Мороз весь час забуватиме текст, а Снігуронька йому буде підказувати, — розповідає 60-річний композитор Володимир Бистряков, який гратиме Діда Мороза. — Це я таку фішку вигадав! Минулого тижня ми з Бенкендорфом і Джигарханяном обідали разом. Режисер помітив, як я граційно тримаю філіжанку кави, й вигукнув: "Ось якого Діда Мороза чекала країна!".

Зараз ви читаєте новину «Андрій Бенкендорф знімає Інну Цимбалюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути