Ексклюзиви
пʼятниця, 25 січня 2008 16:23

Американці знімали трилер у Криму

Зйомки американського містичного трилера "Легія" за оповіданням Едґара По з 17-го по 22 січня проходили у містах Балаклава, Севастополь і Алупка, що в Криму. Більшу частину картини вже відзнято в США. Обладнання й каскадерів надала українська студія "Ялта-фільм".

— В Америці багато чудових місць, але всі бачили їх по сто разів. Їм уже нецікаво. А зйомки в Криму — це щось нове, свіже. Тут унікальні природа, море, гори, палаци, — говорить голлівудський продюсер Джеф Мост, 47 років.

Мост відомий співпрацею із Сильвестром Сталлоне у стрічці "Спеціаліст". На зйомках його серіалу "Ворон" загинув Брендон Лі.

Учений Верден Фелл одружується вдруге. Його перша дружина Легія викинулася з вікна. Через якийсь час він помічає, що у його другої дружини з"являються риси Легії.

Росіянка Софія Аржаковська, 20 років, яка грає Легію, каже, що перед зйомками попросила благословення у священика. Вона колишня балерина, "Міс Всесвіт-2006", дружина російського мільярдера Сергія Веремеєнка.

 — Епізодичні ролі виконували актори Севастопольського театру імені Луначарського, — розповідає "ГПУ" асистент головного режисера 26-річна Ольга Горвад. — Легію в юності грала наша ялтинська дівчинка — 13-річна Настя Біляєва. Вона вчиться в цирковій студії.

Останного дня у Воронцовському палаці Алупки знімали, як головна героїня кидається з однієї із башт палацу. Трюк виконувала київська каскадерка. Використали 700 картонних коробок.

Прем"єра стрічки "Легія" запланована на весну наступного року.

Зараз ви читаєте новину «Американці знімали трилер у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути