вівторок, 20 квітня 2010 02:55

Альоша боїться знімати кліп у Чорнобилі

Автор: фото з сайта komi.kp.ru
  Співачка Альоша на пісенному конкурсі Євробачення в Осло виконає пісню, присвячену проблемам екології
Співачка Альоша на пісенному конкурсі Євробачення в Осло виконає пісню, присвячену проблемам екології

Цього тижня співачка 23-річна Альоша зніматиме кліп на пісню Sweet people. Із нею представлятиме Україну на пісенному конкурсі Євробачення. Частину фільмуватимуть у Чорнобильській зоні, решту — на покинутих київських заводах.

— Кліп зніматиме режисер Віктор Скуратовський, — розповідає артистка. — Він уже зробив для мене відео на пісні "Сніг" і "Ты уйдешь". Мені подобається з ним працювати. Іноді доводиться удавати, що літо, коли на вулиці страшенний холод. Та це не біда.

Альоша планувала знімати кліп у Чорнобилі.

— Зйомки у зоні зробили б наше відео дуже ефектним. Але в п"ятницю Віктор з оператором поїхали у Чорнобиль, щоб оглянути знімальний майданчик. Виявилося, в тих місцях радіація перевищує норму в тисячу разів. Якщо ми там пробудемо хоча б годину, наступного року нас можуть винести вперед ногами. Вирішили, що знімемо там коротке відео, скажемо кілька слів на камеру. Решту зробимо в Києві на територіях розвалених заводів. У кліпі використаємо матеріали екологічних катастроф. Покажемо, як вирубують ліси, як димлять заводські труби, вимирають тварини.

Співачка буде в образі звичайної дівчини.

— Одягну джинси і просту футболку. Хочу, щоб молодь у мені впізнавала себе.

Якщо ми там пробудемо хоча б годину, наступного року нас можуть винести вперед ногами

Минулого тижня Альоша підписала договір про співпрацю з компанією "CFC Консалтинг", яка консультує державні й приватні організації щодо інвестування. Має намір популяризувати себе як учасницю глобального руху борців з екологічними проблемами.

— Я народилася в Запоріжжі через два тижні після вибуху на атомному реакторі. Саме на представниках мого покоління позначилися наслідки цієї катастрофи. Моя пісня Sweet people буде про це.

На Євробаченні виступатиме під номером 8.

— Поки що в нас немає грошей для поїздки в Осло.

— На поминальні дні їздила в Запоріжжя. Мер міста вручив нам сертифікат на 100 тисяч гривень, але цього замало. Навіть сукню для виступу ще не пошила. Можливо, вийду на сцену в джинсах і сорочці.

Зараз ви читаєте новину «Альоша боїться знімати кліп у Чорнобилі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути