Рівнянка Людмила Власюк у м'ясний рулет додає желатин. Страва виходить соковитішою й не розсипається.
"Беру щонайменше 1,5 кг підчеревини. Добре натираю сіллю, перцем і часником. Додаю грузинських приправ і одну столову ложку желатину, - пояснює гоподиня.
М'ясо скручує в рулет. Потім туго обмотує ниткою. Запікає в гусятниці.
"На дно вливаю склянку води й кілька ложок олії. Ставлю в газову духовку. Температура має бути десь 180 градусів. Годину запікаю під кришкою, а потім відкриваю", - каже вона.
До столу подає нарізаним тонкими шматочками. Завдяки желатину рулет не розсипається.
"Аби ви знали скільки м'яса перепортила поки навчилася. Що не спече, то врізати не можна було. Не тримався купи й все. А то їй син таке підказав. Він любить желатинові цукерки", - додає чоловік Людмили Андрій Власюк.
Коментарі
6