четвер, 19 січня 2012 12:44

Желатин не дає м'ясному рулетові розсипатися
6

Фото: фото: Віктор ГОМОЛЬ

Рівнянка Людмила Власюк у м'ясний рулет додає желатин. Страва виходить соковитішою й не розсипається.

"Беру щонайменше 1,5 кг підчеревини. Добре натираю сіллю, перцем і часником. Додаю грузинських приправ і одну столову ложку желатину, - пояснює гоподиня.

М'ясо скручує в рулет. Потім туго обмотує ниткою. Запікає в гусятниці.

"На дно вливаю склянку води й кілька ложок олії. Ставлю в газову духовку. Температура має бути десь 180 градусів. Годину запікаю під кришкою, а потім відкриваю", - каже вона.

До столу подає нарізаним тонкими шматочками. Завдяки желатину рулет не розсипається.

"Аби ви знали скільки м'яса перепортила поки навчилася. Що не спече, то врізати не можна було. Не тримався купи й все. А то їй син таке підказав. Він любить желатинові цукерки", - додає чоловік Людмили Андрій Власюк.

Зараз ви читаєте новину «Желатин не дає м'ясному рулетові розсипатися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути