четвер, 02 липня 2020 15:52

З сиропом і ягодами: розкрили рецепт полуничного мохіто

З сиропом і ягодами: розкрили рецепт полуничного мохіто
Мохіто традиційно готують з білого рому, цукру, лайму, газованої води та м'яти. Фото:maggi.ru

На Кубі, батьківщині мохіто, готують дві версії коктейлю - з алкоголем і без. Рецепт високоградусного напою з полуничними нотками не менш смачний, ніж класичний.

Інгредієнти:

ром - 50 мл

коричневий цукор, або полуничний сироп - 20 мл

м'ята - 4 листочки

лайм - половина

полуниця - 3 ягоди

лід - за смаком

газована вода - 0,3 літр

Приготування:

Змішати у склянці м'яту, полуницю та цукор. Додати лимонний сік, ром та лід. Фінальний штрих - залити мінеральною водою та прикрасити листям м'яти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мохіто подають в охолоджених келихах

Цей коктейль називають "Томохіто". Бо за рецептом нагадує мохіто, проте готують його з томатів та лайму.

Зараз ви читаєте новину «З сиропом і ягодами: розкрили рецепт полуничного мохіто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути