У салатах головне, щоб продукти поєднувалися один з одним. Із оселеця можна готувати не тільки шубу. Смачним салат виходить разом з ним та ананасом. Страва виходить соковитою, а завдяки кукурудзі і ситною.

Інгредієнти:
200 г філе оселедця
100 г консервованого ананаса
7 ст. л. консервованої кукурудзи
200 г. маринованих шампіньйонів
1 цибулина
1 болгарський перець.
4 ст. л. майонезу
1/2 ч. л. паприки
сіль - за смаком
Приготування:
Із філе оселедця знти шкіру і порізати невеликими кубиками.
Так само подрібнти ананас. Додати консервовану кукурудзу.
Порізати дрібними кубиками цибулину, гриби - пластинками.
Помити та порізати дрібною соломкою невеликий болгарський перець.
Додати майонез, сіль та паприку.
Добре перемішати і поставити у холодильник, щоб усі продукти віддали сік.
Коментарі