"Якщо хочеться щось незвичайного, корисного і смачного - готую салат із авокадо та креветок", - говорить 25-річна киянка Юлія Руденко, ділячись рецептом.
Спочатку вона перерізає авокадо навпіл, відділяє його від кісточки. Потім вирізає м'яку частину фрукта, обережно відділивши її від шкірки, яка згодом має послужити салатницею.
"Нарізуємо кубиками і заливаємо соком лимону. Потім нарізаємо огірок такими ж шматочками, як авокадо, і креветки, попередньо відваривши. Креветки, в залежності від величини, перерізаємо на дві чи три частини. Змішуємо всі інгредієнти і робимо заправку", - розповідає дівчина.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авокадо в салаті заливають гірчичним соусом
Після цього вона очищує імбир і натирає його на найдрібнішій насадці.
"Для салату потрібно 1 чайну ложку пряності, щоб салат не був дуже пекучим. Додаємо 1 столову ложку оливкової олії, часник, сіль, і заправляємо наш салат. Потім обережно викладаємо в заготовку з авокадо. Зверху наш оригінальний і надзвичайно смачний салат обов'язково слід притрусити твердим сортом сиру", - радить Юлія.
Вона додає, що прикрасити страву можна також креветками.
Коментарі