середа, 16 листопада 2016 16:50

В молочний суп кладуть консервовану кукурудзу та горох
9

Фото: andychef.ru

Овочевий суп виходить наваристим і без м'яса. В ньому багато інгредієнтів, які разом дають неповторний аромат. Завдяки борошну він виходить густим, а від молока - з вершковим присмаком. Він незвичайним не тільки через білий колір, а й завдяки консервованим горошку та кукурудзі. Вони дають солодку смакову нотку.

Інгредієнти:

Цибуля - 1 шт.

Селера - 1 стебло

Часник - 2-3 зубчики

Морква - 0,5 шт.

Борошно - 1 ст.л.

Картопля - 2 шт

Молоко - 300-400 мл.

Горох - 2 ст.л.

Кукурудза - 300 г

Приготування:

Дрібно поріжте цибулю, селеру, часник, моркву і картоплю.

У великій каструлі нагрійте оливкову олію. Киньте цибулю, часник і селеру. Обсмажуйте 5 хвилин, до появи золотистої скоринки.

Через 3 хвилини додайте моркву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суп-пюре із запеченої моркви варять з тертим імбирем

Коли овочі зовсім вже підрум'яняться, висипте борошно і добре перемішайте.

Залийте молоком і доведіть до кипіння. Як тільки суміш закипіла - додаємо картоплю і варимо на середньому вогні до готовності.

За хвилину до цього висипте кукурудзу і горох. Це можуть бути як морожені, так і консервовані.

Зараз ви читаєте новину «В молочний суп кладуть консервовану кукурудзу та горох». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути